Tady jsou vidět priority současného vedení města Kladna. 🤦🤦🤦

RT @MHazlinsky@twitter.com

Přijďte se pobavit 10.9. do @MestoKladnoCZ@twitter.com. Za peníze místních platí @Mgr_Milan_Volf@twitter.com. 2,7 milionu korun za hodinu zábavy, to ujde. Teď už mi je jasné, proč nezbývají peníze na dopravu a MHD musí odejít z @PIDoficialni@twitter.com 🤯 hlidacstatu.cz/Home/Detail/212 @HlidacSmluv@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/MHazlinsky/status/

Je důležité být nad věcí

RT @pirati_sck@twitter.com

Teambuilding KF SCK
@KlaraKocmanova@twitter.com s @lukaskohout77@twitter.com
1/? 😉

🐦🔗: twitter.com/pirati_sck/status/

Takhle se to dělá... 👍🖤✌️

RT @ZdenekHrib@twitter.com

Předseda Pirátů @PiratIvanBartos@twitter.com přijíždí podepsat pražskou kandidátku do voleb. Teď už ji můžeme odevzdat volebnímu úřadu!👍

🐦🔗: twitter.com/ZdenekHrib/status/

Tohle je fakt špatná komedie! Bůh nás ochraňuj před veřejným ochráncem práv. Tady sklízíme plody Zemano-Babišovské koalice. Takové kreatury se do těchto pozic nesmí už dostávat. Už jen čekám kdy oznámí kandidaturu na prezidenta.

To je pořád dokola. Všichni mají plná ústa protikorupčního étosu, a jakmile dojde na lámání chleba: skutek - utek. Ještě že alespoň @PiratskaStrana@twitter.com to myslí vážně a něco pro to dělá!

RT @KlaraKocmanova@twitter.com

Teď nebo nikdy - bojujeme o důvěru občanů v politiky. Dozorčí rada ČEZu musí být proto skutečně protikorupčně zaměřená. Odmítám rozhodnutí nejmenovat do ní protikorupční experty. Piráti proto požadují svolání koaliční rady na toto téma.

🐦🔗: twitter.com/KlaraKocmanova/sta

Skvělá práce. Jsem moc rád, že se můžeme podílet na těchto skvělých kulturních projektech. Největší dík patří @CirkvaLucie@twitter.com

RT @CirkvaLucie@twitter.com

Alice Garrigue Masaryková byla výjimečná žena, která žila neobyčejný život. @StredoceskyK@twitter.com a @MuzeumTgm@twitter.com dnes slavnostně otevřeli Muzeum Alice G. Masarykové a Českého červeného kříže v Lánech. Moderní bezbariérová expozice doplněná o poutavé interaktivní prvky stojí za návštěvu.

🐦🔗: twitter.com/CirkvaLucie/status

Jednáme, a jednáme rychle!

RT @pirati_sck@twitter.com

Rada Středočeského kraje právě odvolala ředitele Krajské správy údržby silnic Jana Lichtnegera v souvislosti s vyšetřováním kauzy Dozimetr. KSÚS povede dočasně dosavadní náměstek pro investice Aleš Čermák. V nejbližší době rada vyhlásí otevřené výběrové řízení na nového ředitele.

🐦🔗: twitter.com/pirati_sck/status/

Tak @AndrejBabis@twitter.com právě v přímém přenosu ze @snemovna@twitter.com řekl, že mu najel kokain.

Nelíbí se ti už tvůj ručník? Nevyhazuj ho! ☝️ Odnes ho do @nadejepraha@twitter.com 👍 Děláš o ti pro sebe, i ty s jejich klilenty můžeš jet v tramvaji! 🚋

RT @MartiBlazkova@twitter.com

Jedním z hlavních úkolů našeho centra U Bulhara je udržet lidi bez domova v čistotě. Jenže‼️Nemáme RUČNÍKY‼️ Pokud doma máte nějaké vyřazené, kolegové Vás uvítají na červeném koberci. Denně od 8.30 do 19.30 na adrese @nadejepraha@twitter.com U Bulhara 46, Praha 2 🙏

🐦🔗: twitter.com/MartiBlazkova/stat

Najděte odvahu udělat, co je správné!

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Veřejnost má v podpoře manželství jasno a my také!🙏 Náš návrh proto prosadíme a vyzýváme ostatní poslance z jiných stran, aby se k nám připojili!🏳️‍🌈 Najděte odvahu udělat dobrou věc, která nikomu neublíží. Láska je jen jedna, tak buďte fér!❤️

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

A lidi mu to pořád baští...

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Neuvěřitelná drzost! Babiš vydírá vládu, že zablokuje přísun 180 miliard z EU, když nezměníme zákon, aby nebyl skutečný majitel Agrofertu. To jsou miliardy na silnice, školky, digitalizaci a léčbu rakoviny. Lidi nejsou rukojmí! Si to konečně zapamatujtě.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

Super práce! Škoda jen, že média (zřejmě nějakým nedopatřením) opomněla tyto úspěchy dávat do spojitosti s Piráty. 😎

RT @KlaraKocmanova@twitter.com

Lidská práva mají konečně svou zmocněnkyni! Zvlášť mě těší, že je jí nominantka Pirátů Klára Laurenčíková. V návaznosti na včerejší vstup do Rady OSN pro LP (ještě jednou díky, @JanLipavsky@twitter.com) je to důležitý signál pro naše spojence, že tuhle agendu bereme vážně.

🐦🔗: twitter.com/KlaraKocmanova/sta

Tak jsem si nastavil @masto_poster@twitter.com a moje TWEETy se od nynějška stávají TOOTy na mém profilu na mastodon.pirati.cz/web/account 🐦➡️🐘

Tak to je můj první mamut, tak ahoj na nové síti!