Volba členů Rady ČT v režii ANO byla poslední kapkou. Ve výboru CULT, do kterého spadá nezávislost médií, jsem podnikl kroky, aby odpovědná komisařka přišla vysvětlit, co dělá pro svobodu médií. Jsem zvědavý, jak se k tomu tato komisařka postaví. Je jí Věra Jourová z ANO.

@marcel_kolaja Samozřejmě demokraticky zvolený poslanče, toho bohdá nebude, aby volby probíhaly demokratickým procesem a nikoliv správně uvědoměle! Tuhle partaj s demokratúrním myšlením radši nikdy nevolit #Pirati #sexymozek #demokratura

@g Je něco nedemokratického na tom požadovat od odpovědné komisařky zprávu, co dělá pro svobodu médií?

@marcel_kolaja Najednou už to nespojujete s demokratickou a zákonnou volbou pouhých tří členů z 15 do Rady ČT? Tohle "probudilo" přímo Vás, nebo Vám spíše volal někdo ze straníků, že rozhodně nemá strach o své penězovody nebo vlivové páky, ale musíte mu pomoci zachránit svobodu médií, resp. média veřejné služby? 😀

Pirátský Mastodon

mastodon.pirati.cz is one server in the network