Fake komunistka Kateřina Konečná mi s fake konzervativcem Janem Zahradilem ruku v ruce nadávají do udavačů za to, že dělám svoji práci. Nepřestane mě fascinovat, jak mají tyhle extrémy k sobě mentálně blízko.

@marcel_kolaja Celkem nečekané spojení stran. Ale asi to bude tím, že jsou to všechno národovci, kteří nechtějí zásahy z Bruselu směrem do ČR.

@marcel_kolaja Argumentačně si za tohle s těma dvěma můžete klidně podat ruce. Příště zase možná oni Vás přirovnají k soudruhům, kteří před víc jak půlstoletím psali o záchranu "pravé věci" kamsi do zahraničí. Koho tyhle Vaše neproduktivní plky zajímají? Kdybyste radši začali něco dělat pro své voliče, protože jste opravdu jeden za 18 a druhý bez dvou za 20. #Pirati #ODS #KSCM

@g No vidíte. A já jsem přesvědčen, že mít svobodná a nezávislá média je v zájmu evropských občanů.

@marcel_kolaja Napadlo vás domyslet, kdo to bude určovat? Nějaký váš úřad nebo nějaká momentální partička tzv. nezávislých a neziskových? Já jsem naopak přesvědčen, že je v zájmu evropských občanů, aby byli svobodní a vzdělaní. Jenže čím by se pak živili různí političtí Spasitelé a určovatelé "pravdivé pravdy", že?

Pirátský Mastodon

mastodon.pirati.cz is one server in the network