642 pro, 37 proti a 9 zdržení. Má první legislativa prošla 93% podporou Evropského parlamentu! Diktátoři budou mít odteď těžší dostat se k evropským technologiím, kterými by sledovali a terorizovali své občany. Mám velkou radost. :) Zde úvod mé řeči, celá: youtu.be/1RLtsBr-RjI

@marketkag ted jeste, abychom ta zarizeni, ktera uz nemuzeme vyvazet, jsme nezacali naopak dovazet z Ciny.
Prosazuje se narizeni, ktere by znemoznovalo pouziti tehle veci na nasem uzemi? Az se lidem pohrozi a ti se v ramci bezpecnosti a jistot vzdaji sveho soukromi jeste vic nez uz se vzdali? Zatim jsem si vsiml jedineho, ze Policie CR zakoupila sw na rozpoznavani lidi. Testovaci rezim se jiste rozsiri na celou CR, jakmile to bude technicky mozne. At zije 5G v tomto smeru..

@mig @marketkag Naprosto přesné - hlavně aby se tyhle technologie nezneužívaly proti nám samotným! Dodnes se automaticky nedozvíte, že vás "někdo legálně poslouchal". Kromě toho by mě zajímalo, jak tahle legislativa reálně znemožní, aby si to diktátoři kupovali přes prostředníky. Když si vzpomenu na Agáty jedněch českých 🕵️ a kde se zatoulaly...tak si říkám, jestli časem nebude mít Markétka G. spíše splín z té sisyfovské práce.

@marketkag yeah that's cool v době kdy Evropa technologicky zaostává za Amerikou a Čínou a třeba i Izraelem