Death of Greek journalist Giorigos is a tragedy. He was murdered in front of his house. The information shall be taken even more seriously, as Karaivaz investigated criminality in his country. Journalists shall work without fear of their lives.

RT @JanyskaPetr@twitter.com

A.Babiš nejspíš podzimní volby prohraje. Jaká jsou rizika vlády koalice koalic, která přijde? Liberálně-sociální volič má naději jen v Pirátech se STANem,i když to bude velká neznámá. Pravice by znamenala návrat poměrů jež zrodily Babiše. Nabízím komentář.
denikreferendum.cz/clanek/3254

🐦🔗: twitter.com/JanyskaPetr/status

RT @KaterinaStojan@twitter.com

Za posledních 200 dní je to 4. ministr zdravotnictví, tj. 1 ministr zdravotnictví na 50 dní, což je doba, jak dlouho trvá průměrný třítýdenní lockdown.

🐦🔗: twitter.com/KaterinaStojan/sta

RT @piratenparteiat@twitter.com

Nach heftigen außenpolitischen Niederlagen, inklusive Gesichtsverlust für das ganze Land, bleibt nur noch die Schmuddelecke, wo er sich mit Anti-Europäern wie und gemein macht.

piratenpartei.at/europas-3-bet

🐦🔗: twitter.com/piratenparteiat/st

Korupce v krizových situacích znamená snížení množství a kvality léků a ochranných pomůcek, což stojí lidské životy a oddaluje řešení krize. ⚠️ mikulas-peksa.eu/korupce-podvo

RT @daniel_freund@twitter.com

The Advisory Committee, composed of MEPs only, looking into Zahradil's case has issued *zero* financial sanctions in the last years.

System of MEPs checking on their own colleagues is not working 👉🏻 independent ethics body! twitter.com/valentinapop/statu

🐦🔗: twitter.com/daniel_freund/stat

Podle slovenského @dennikN@twitter.com Sputnik V na Slovensku není identický s tím, o kterém psal vědecký časopis Lancet, což byl jeden z argumentů pro rychlé schválení vakcíny. Slovensko stále čeká na dokumentaci od výrobce a slíbenou březnovou dodávku. @EMA_News@twitter.com vakcínu zatím neschválila.

Bis zur Wahl ist noch vieles möglich, aber in haben gute Chancen, die nächste Regierung zu bilden.

Es ist eine wichtige Gelegenheit für digitale, Zukunfts- und Datenorientierte Gesselschaft. Danke, liebe @faznet@twitter.com, für die Nachricht!

faz.net/aktuell/politik/auslan

is still restricted in China. Authoritarian country which does not respect even the basic concepts of freedom of speech is simply not a reliable partner and we should clearly stand against it.

RT @BBCNewsPR@twitter.com

Our China correspondent @TheJohnSudworth@twitter.com has relocated.

🐦🔗: twitter.com/BBCNewsPR/status/1

Rozebrali jsme novou studii o zneužívání evropských zemědělských dotací. Kdo podvádí v Bulharsku? 🇧🇬 Komu patří půda určená pro „obyčejné Maďary“? 🇭🇺 A co (ne)zjistíte z rumunských rejstříků o zemědělské půdě? 🇷🇴

Více v článku! 🏴 mikulas-peksa.eu/dotace-zemede

RT @enkocz@twitter.com

Fotogalerie z Myanmaru: Proti armádě si lidé berou praky a paintballové pušky. I přes státní teror formují gerillový odpor. Od únorového převratu zabila vojenská junta už více než čtyři sta lidí. U moci ji drží Rusko a Čína. denikn.cz/594599/generalove-se

🐦🔗: twitter.com/enkocz/status/1377

UPDATE: Findings of a study, which clearly show that it is possible to close down the Polish Turow mine in 2026 and to decrease from the current 70% coal sourcing to just 13% in 2030, without compromising the country’s energy security. instrat.pl/en/coal-phase-out/

Pozdní výběrová řízení na distributory, zbytečný mikromanagement a politizace, problémy s rezignacemi krajských koordinátorů očkování po strop kapacit očkovacích míst. mikulas-peksa.eu/ockovani-cesk

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Join @EFF@twitter.com on March 30th beginning 7:00pm CEST at this year's Open Source 101 organized by @AllThingsOpen@twitter.com! A great way to learn about the basics of open source, open tech, and open web. eff.org/event/open-source-101

Register for free! opensource101.com/

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @PeszynskiTomasz@twitter.com

Hele flastenci pořád křičí, jak EU potlačuje národy, ale jak se člověk přihlásí k evropské národnosti, tak mu najednou ti sami lidí říkají, že to nesmí udělat... Najednou potlačují nebo urážejí mé národnostní cítění a identitu.. nebo ji popírají.. a snaží se mě nátlakem počeštit

🐦🔗: twitter.com/PeszynskiTomasz/st

RT @Matthijs85@twitter.com

Europese Piratenpartij:
Digitaal vaccinpaspoort EU zit niet goed in elkaar
Daarom vormt het een bedreiging voor grondrechten
en kan het leiden tot verdere sociale verdeeldheid en discriminatie computable.nl/artikel/nieuws/m |

🐦🔗: twitter.com/Matthijs85/status/

Chtěl jsem říct, že sčítací dotazník lze vyplnit i zítra nebo v týdnu, až skončí fáze testování na lidech. Děláte, jak kdybyste neznali Babišovo IT.

Určitě jste si všimli, že se před několika dny zasekla masivní kontejnerová loď v Suezském průplavu, a zablokovala tak velkou část světového obchodu. Chcete vědět, jak je tam dlouho a kolik peněz to stálo? Mrkněte sem. 😉
istheshipstillstuck.com/

Show older