RT @Piratenpartei@twitter.com

Auf geht's zum Wahllokal Kreuzchen bei den machen. Deine Stimme gegen Korruption und Vetternwirtschaft, für Transparenz, Digitalisierung, Bürgerbeteiligung und soziale Teilhabe.

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

Čína dál utahuje šrouby kryptoměnám, teď omezila všechny transakce. To rozhodně není cesta. V Evropském parlamentu chci dál pracovat na tom, aby kryptoměny byly v Evropě svobodnou měnou.

RT @DanaBalcarova@twitter.com

Podporuji dnešní globální stávku za klima. Rozumím tomu, proč mladí vyzývají politiky a budoucí vládu. Ti budou hrát stěžejní roli v řešení klimatické krize. Teď nebo nikdy, pak už může být pozdě
Piráti jdou do voleb s proritou Důraz na klima
@F4FutureCZ@twitter.com @PiratskaStrana@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/DanaBalcarova/stat

RT @proeurocz@twitter.com

Podpora eura mezi českými voliči roste, podpora mezi českými stranami naopak nikdy nebyla tak nízká. Přesto proevropští voliči volbu mají: @PiratskaStrana@twitter.com & @STANcz@twitter.com, @CSSD@twitter.com a @zeleni_cz@twitter.com podporují přijetí euro a podporují vstup do ERM II do 2025.

Volte proevropsky, volte !

🐦🔗: twitter.com/proeurocz/status/1

Čínská digitiální politika mě děsí, ale tohle oceňuji. Prezident Si Ťin-pching na Valném shromáždění slíbil, že Čína přestane financovat nové projekty na výstavbu uhelných elektráren v zahraničí. seznamzpravy.cz/clanek/konec-u

Malta? Malebný ostrov bující korupcí a mafiány; likvidace novinářů jak soudní, tak fyzická je bohužel také běžná. Korumpovat se samozřejmě ráda nechá i samotná vláda. mikulas-peksa.eu/malta-hrady-p

RT @Piratenpartei@twitter.com

PIRATEN wirken! Das EU-Parlament hat sich auf die Notwendigkeit einer neuen unabhängigen Ethikkommission geeinigt. An der Gründung war Mikuláš Peksa, @vonpecka@twitter.com, beteiligt - einer unserer EU-Abgeordneten aus Tschechien.

Mehr Infos gibt's hier 👇
piratenpartei.de/2021/09/20/pi

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

Soudní dvůr EU pokutuje Polsko za pokračující těžbu v dole . Půl milionu eur za den, tedy cca 12,7 milionu Kč.

Jsem rád, že spravedlnost v Evropě není slepá, a děkuju evropským institucím za ochranu práv a zdraví českých, německých, ale i polských občanů.

Evropský parlament PODPOŘIL vznik nového nezávislého etického orgánu, na kterém jsem se podílel. 🏴 Co to konkrétně znamená? Měla by vzniknout centrální etická komise pro všechny evropské orgány. Ta bude nezávislá a bude moci sama zahajovat šetření. pirati.cz/tiskove-zpravy/etick

RT @Albena937@twitter.com

Co zaznělo v Poselství o stavu EU předneseném šéfkou EK Ursulou v/d Leyen a co v něm chybělo? Diskuse natočená ve studiu Evropského parlamentu ve Štrasburku s ⁦@charanzova@twitter.com⁩ a ⁦@vonpecka@twitter.com⁩ dnes po 16:30 v Evropě Plus na ⁦@CRoPlus@twitter.com⁩

🐦🔗: twitter.com/Albena937/status/1

RT @pirat_dfw@twitter.com

Víte, co už mě štve úplně k smrti?

Ta zkratka mezi "věřící" a "konzervativci", ať už jde o rovné svatby nebo cokoliv jiného. Způsob, jakým se tady povedlo jak konzervám, tak jakoby smířlivým lidem přebarvit zprávu o lásce a svobodě na puritánskou morálku je fakt bolest.

🐦🔗: twitter.com/pirat_dfw/status/1

RT @MarketkaG@twitter.com

Snažím se ctít Occamovu břitvu (ne Okamurovu, tentokrát za nic nemůžeme), ale když vidím, jak si Jurečka říznul do větve před volbami, říkám si, jestli to není o "tradičních křesťanských hodnotách", jako spíš přípravě půdy na "s PirStan nemůžeme, NEMÁME na výběr, než hlídat ANO!"

🐦🔗: twitter.com/MarketkaG/status/1

RT @KaterinaStojan@twitter.com

To je prostě neuvěřitelné. SPOLU půjde do vlády s tím, kdo nebude hlasovat pro manželství pro všechny. Místo, aby jako "správní konzervativci" chtěli svobodu pro jednotlivce, nastaví si kritéria takto. Konec nadějí stejnopohlavních párů je pro ně víc než konec Babiše. Dobré vědět

🐦🔗: twitter.com/KaterinaStojan/sta

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The @Europarl_EN@twitter.com has agreed on the need for a new independent body.

Pirate Party MEP Mikuláš Peksa (@vonpecka@twitter.com) was involved in drafting the proposal for an ethics commission that aims to improve transparency and faith of the public in the EU.

➡️ european-pirateparty.eu/peksa-

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

Great news from the @Europarl_EN@twitter.com which adopted a resolution that entitles persons to the same rights as heterosexual people all over Europe. It is another important step towards ensuring that we all have the same rights. brusselsmorning.com/meps-vote-

V Evropském parlamentu jsme podpořili zákaz testování a výzkumu na zvířatech. Není to nic, co by ohrozilo rychlost vývoje – postupy testování vědeckým vývojem vylepšíme a nahradíme tak, aby už žádná zvířata při pokusech netrpěla. 🏴 pirati.cz/tiskove-zpravy/a-kon