RT @MarketkaG@twitter.com

Záznam z konference , kterou jsem pořádala, je k dispozici! Plánuji i vystřihnout highlighty, ale chvíli to potrvá - panelisté říkali něco zajímavého pořád. :) Děkuji za zájem! @JonasSyrovatka@twitter.com
@okundra@twitter.com @Zabka_Jan@twitter.com & Laďka Mortkowitz

youtu.be/P2m0-3sMETs

🐦🔗: twitter.com/MarketkaG/status/1

Projekt kanálu DOL bych přejmenoval na OLD a symbolicky ho utopil v Odře. Ačkoliv se asi Zemanův sen nikdy nepostaví, územní rezerva blokuje jen v Bohumíně pozemky za 211 milionů. Miliony za projekt se navíc pro změnu utopily ve firmě podezřelé z korupce. irozhlas.cz/zpravy-domov/kanal

Jak jednám online s dalšími 704 europoslanci při plenárním zasedání? Mám možnost zapojit se do debaty z kanceláře @Europarl_CS@twitter.com v Praze. Hlavní poselství v době krize: musíme spolupracovat! 👍

RT @PiratIvanBartos@twitter.com

Po internetu koluje bizarní video, kde se tvrdí, že jsem včera byl na jakési údajné párty. Je to naprostá smyšlenost, včera jsem byl celý den ve Sněmovně, kolem 19:30 jsem dal rozhovor TV Nova, popovídal si s pár demonstranty, vrátil se do kanceláře a pak odjel autem domů.

🐦🔗: twitter.com/PiratIvanBartos/st

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Po internetu koluje konspirační video, které obviňuje @PiratIvanBartos@twitter.com z přítomnosti na "vip párty pro papaláše". Ve skutečnosti byl Ivan celý den až do večera ve Sněmovně a doma si mezi pozdními vstupy do médií po Skypu dal s manželkou párky s křenem. Takže ne párty, ale párky!

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @JanyskaPetr@twitter.com

Kaczyński zapálil v Polsku oheň. Zaútočil na ženy, ty se mu postavily. I katoličky. Včera protesty ve 200 městech. Nejde jen o interrupce, ale o to, zda je žena pouhý inkubátor bez vlastní vůle, zda o její intimitě rozhoduje stát a biskupové. Můj komentář:
denikn.cz/479257/kaczynskeho-h

🐦🔗: twitter.com/JanyskaPetr/status

Hledám stážistu, který mi bude pomáhat se správou sociálních sítí.

Náplň stáže:
- community management na socsítích
- kvalitní a zodpovědná správa komentářů, zpráv a reakcí
- social media copywriting

Přihlášky do 5. listopadu 2020.

mikulas-peksa.eu/wanted-pr-sta

RT @FrantisekKopiva@twitter.com

Aborcja to jedna z najtrudniejszych decyzji, którą kobieta może w życiu zrobić. Państwo powinno tę decyzję respektować, a nie ją przymusem odebrać. Każdy człowiek ma mieć prawo do decyzji o własnym ciele.

🐦🔗: twitter.com/FrantisekKopiva/st

ČESKO:

🔳 87 % Čechů považuje korupci v zemi za rozšířenou
🔳 chybí povinnost evidovat skutečné vlastníky médií
🔳 úřady kladou nesmyslné překážky žadatelům o informace
🔳 politici běžně urážejí novináře, nebo jim dokonce vyhrožovat

mikulas-peksa.eu/pravni-stat-z

RT @F4FutureCZ@twitter.com

Opět po internetu koluje zfalšovaná grafika, podle které hnutí Fridays For Future vítá oběti koronavirové pandemie jako cestu k záchraně klimatu.

🐦🔗: twitter.com/F4FutureCZ/status/

Ok, bigger drama, he just refused that and the president is backing him. Obviously, a health crisis is not enough, we need an additional political one.

Při pohledu na fotky pana ministra zdravotnictví Prymuly navštěvujícícho během lockdownu restauraci bez masky se mi vybavuje případ eurokomisaře Hogana, který kvůli méně závažnému jednání rezignoval. Česko by se mohlo, co do politické kultury, inspirovat. idnes.cz/zpravy/zahranicni/eur

Just a day after putting a country in lockdown, Czech health minister Prymula breaks it according to tabloid @Blesk24@twitter.com - visiting a restaurant without face mask. How do politicians respect anti-COVID measures in your country? Were there some resignations due to similiar behavior?

RT @modernienergo@twitter.com

Dnes v 17:00 můžete naladit debatu o výzvách Zelené dohody pro Evropu. Pořádá @EP_Praha@twitter.com. Uslyšíte @LudekNie@twitter.com, @vonpecka@twitter.com, @MJureka@twitter.com, K. Čermák z @SkupinaCEZ@twitter.com, P. Dvořák z @Vodafone_CZ@twitter.com, M. Vohánka z @EuroWAG@twitter.com, H. Fořtová, @VojtechKotecky@twitter.com a @Martin_Sedlak@twitter.com
ceskenoviny.cz/zpravy/1946425?

🐦🔗: twitter.com/modernienergo/stat