SCHVÁLENO – Evropský parlament celkem 505 hlasy z 690 přijal rezoluci Babiš II. Evropský parlament žádá o audit všech vyplacených zemědělských dotací i potenciálních zneužití státní pomoci. Česku hrozí také to, že přijde o všechny evropské dotace.

@mikulas_peksa
Česku hrozí také to, že přijde o všechny evropské dotace.

Wow... Exactly what I hoped you would push for. :EZClap:

@mikulas_peksa a jak se k tomu postavi Pirati, az to Babis zacne pouzivat na svou obranu? "Zla EU nam nic nedava" bude jiste na lidi ucinkovat. Cim Pirati hodlaji vec uklidnit a zaroven si na tom zajistit preference? Pokud nicim, tak budou v ocich lidi jako ti, kdo nas poskodili. A to presto, ze souhlasim s tim vysetrovanim. Jen to ale bude pouzito a vysledek muze byt jeste horsi nez nejake odklonene dotace. Totiz ten vysledek bude, ze tu bude i po volbach Babis.

@mig @mikulas_peksa Hlavně je potřeba vysvětlovat, co je na tom špatně, preference nepreference.

@jackc @mikulas_peksa beznemu volici ANO nelze podle me nic vysvetlit.. argumentace ne vzdy funguje..
problem intelektualu je ten, ze vsechny lidi nahlizeji vlastni optikou a nechteji byt elitarsti.. povazuji vsechny lidi za premyslejici a zajimajici se.. jenze takova je mensina..
nakonec intelektualove mozna moralne zvitezi, ale to sve vitezstvi si budou moct oslavit leda v uzkem kruhu.. budou se divit, jak je to mozne? nekdo o tom pak napise studii...

@mig
Já si upřímně nejsem jistý, jestli si @mikulas_peksa uvědomuje jak špatně to bude vypadat, až se mu podaří odříznout dotace do česka.

To nebude na Babiše, to bude vina těch, co protlačily to vyšetřování :blobamused: ...

@LukeAlmighty @mikulas_peksa no prave, lidi se k tomu postavi jako ze je jim fuk, ze ty dotace sly Babisovi, kdyz sly vlastne do Ceska.. ageofert, to jsou mlekarny, pekarny, zemedelci.. tam vsude pracuji Cesi.. a ti treba prijdou o misto..
Je to trochu kratkozrake, postavit lidi proti EU pred volbami.. totiz aby Pirati vubec neco zmohli, museji ty volby nejdriv vyhrat.. jinak prijde veskera snaha vnivec..
Marek Prchal jasa, je to prihravka na smec..

@mig @mikulas_peksa
Já chci z EU už dávno, takže já si nestěžuju.
Jen se směju, že k tomu Piráti pomůžou nakonec víc než SPD.

A ano, vím, že porušuju pravidlo "Nikdy neruš nepřítele, když dělá chybu", ale toto je opravdu už něco.

@LukeAlmighty @mikulas_peksa a do toho tu máme spolek Milionu chvilek, který prý "jde do finále", a to už 20. 6. na Václaváku - chce se mi k tomu dodat "a nyní se slevou 50%".. to je taky revoluce na jedno kliknutí..

je to celkově dost tragédie ve které Babiš musí zákonitě vyhrát, protože nemá soupeře.. z Pirátů se stala Strana mírného pokroku v mezích zákona.. nabídnou do voleb nějakou akci, kterou by opět přitáhli voliče? něco co by bylo Wow a odlišilo je to od konkurence? zatím to na mě ten dojem nedělá.. naopak, dělá to na mě dojem takový, že Ivan Bartoš = Petr Fiala.. tragédie..

@Jan Molič Na sypání tun chemie na pole skutečně žádné dotace nepotřebujeme. Ty dotace jen uměle drží Bureše u moci. Tomu žádné dotace do rukou nepatří.