RT @sssirda@twitter.com

Hlavní důvod? Přetahování voličů z druhé strany.

SPOLU to prostě nejde. V tomto volebním období jsou rádi, že stagnují. Přestože ANO klesalo.

Drtivou většinu bývalých voličů temno-bloku berou Piráti a Starostové. Proto je ten jejich úspěch důležitější.

🐦🔗: twitter.com/sssirda/status/141

@mikulas_peksa Zato #pirati jsou ukázka, jak se má dělat předvolební kampaň 🤣

@g @mikulas_peksa ale tabulky produkujou hezky, to se musi nechat, i ty dalsi infografiky ujdou.. no kdyz se tam temno-blok nedostane, jsem zvedav na svetle zitrky v barve cerne..

@mig @g @mikulas_peksa světlé zítřky v Čechách je dnes pohled na piratstvo v EU.... Čili to jak se dnes profiluje tato strana tak může (doufám že ne) vypadat její vládnutí v ČR.... Děkuji nechci

@tessierashpool @g @mikulas_peksa na druhou stranu, jaký jiný výběr v ČR máme? pro mě je zbytek stran nevolitelný, a pokud už je nějaká volitelná, tak ta se do PSP nedostane..

tady už by pomohlo jedině siderické kyvadélko Petra Cibulky..

jenže i kdybych to kyvadélko měl, tak nevím jak ho správně použít; Cibulka to sice ukazoval na youtube, ale zcenzurovali mu účet..

(BTW Cibulka je nepovšimnutý, avšak geniální sociální hacker a performer lepší než ztohoven.. když využil díry v systému a zvolil pro svou stranu název "Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie a hlubokého národního, duchovního a mravního obrození VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI K VOLBÁM, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT ŽÁDNOU PARLAMENTNÍ TUNEL - STRANU vládnoucí (post) komunistické RUSKO - ČESKÉ totalitní FÍZLOKRACIE a jejich likvidační protinárodní politiku ČÍM HŮŘE, TÍM LÉPE!!! - jenž žádá o volební podporu VŠECHNY ČESKÉ OBČANY a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!! Nevěříte-li na pokoru u popravčí káry, zdá-li se vám naše kandidátka málo dokonalá nebo postrádáte-li na ní zástupce své obce nebo města a přitom MÁTE ODVAHU v této válce Lidí Dobra s vládnoucími Lidmi Zla povstat z jimi naordinovaného občanského bezvědomí, kterým nás ničí a dnešní DEMOKRATURU, SKRYTOU TOTALITU a OTROKÁŘSTVÍ VYŠŠÍHO ŘÁDU zásadním způsobem změnit, KANDIDUJTE ZA NÁS!!! Kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, PO BOX 595, 170 00 Praha 7")

@mig @tessierashpool @mikulas_peksa Pana Cibulku semlelo, že jeho argumenty nikdo neslyšel. Obávám se, že už je zcela mimo hru.

Dneska by strategicky pomohlo, kdyby #pirati dál trápili 🇵🇱 🇭🇺 podle EU notiček a někomu tím pomohli spojit V4 k odchodu z 🇪🇺. Jednotlivě totiž tyhle státy z toho kolotoče neodejdou. V národním Parlamentu pak stačí mít většinu stran, které jejich úsilí neznegují 😀 Vlastně stačí už jen najít toho "někoho", vše ostatní je připraveno 🧐

@g @tessierashpool @mikulas_peksa prave, on uz je mimo (ovsem asi nejen mimo hru).. zacalo to myslim tim jeho kyvadelkem, to uz jsem si rikal, aha, paranoia a bludy..

nicmene skrze to kyvadelko z nej stale mluvi podvedomi a podle me se i dost trefuje.. bylo to tak asi vzdycky, on bude trochu schizoid nebo autista, proste nedokaze pochopit, ze by mel neco hrat, je jaky je..

problem je, ze takhle za nim lidi nepujdou, protoze se ho boji.. mozna ztelesnenuje pravdu, jenze vetsina lidi je trochu umazana, a tak si radsi zvoli nekoho, kdo je taky umazanej..

no a tak je Cibulka spis za saska.. podobne jako Pavel Novotny, ktery v podstate taky racionalne uvazuje, ale jeho role ho diskredituje..

pritom jsou to tam sasci vsichni :-D

@mig @tessierashpool @mikulas_peksa Politik asi musí být trošku herec, ale Pavel Novotný je silně za čarou - mnohdy takový hrubý až neomalený, přičemž jeho znalosti historie a veškerých souvislostí jsou poměrně "vágní" 😉 Rétor je to také bídný, ale to není na české politické scéně nic neobvyklého.