RT @F4FutureCZ@twitter.com

Opět po internetu koluje zfalšovaná grafika, podle které hnutí Fridays For Future vítá oběti koronavirové pandemie jako cestu k záchraně klimatu.

🐦🔗: twitter.com/F4FutureCZ/status/

Just a day after putting a country in lockdown, Czech health minister Prymula breaks it according to tabloid @Blesk24@twitter.com - visiting a restaurant without face mask. How do politicians respect anti-COVID measures in your country? Were there some resignations due to similiar behavior?

RT @AndrejBabis@twitter.com

Předsedkyně komise @vonderleyen@twitter.com mi před chvílí osobně zavolala, že @EU_Commission@twitter.com nám kvůli naší aktuální situaci v boji s covid-19 obratem dodá 30 ventilátorů z krizových skladů EU, a že nás propojí s ostatními státy EU, které nám nabídnou své volné kapacity.

🐦🔗: twitter.com/AndrejBabis/status

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Evropský parlament tento týden odhlasuje návrh reformy Společné zemědělské politiky. Piráti podpoří tři jasné pozměňovací návrhy na reformu: zastropování dotací pro velké agrobarony, podporu malých zemědělců a ochranu krajiny, klimatu, zvířat a biodiverzity v celé EU.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

Ono se občas říká "buď slušný k lidem, když jdeš nahoru, potkáš je, až půjdeš dolů". Že @AndrejBabis@twitter.com?

RT @Moje_Evropa@twitter.com

Dva novinové titulky, které dělí půl roku. Aktuálně žádáme o plicní ventilátory, Německo je ochotné vzít si pacienty z přetížených českých nemocnic. Máme štěstí, že ostatní státy vzájemnou pomoc chápou jinak než Česko v dubnu.

🐦🔗: twitter.com/Moje_Evropa/status

RT @daniel_freund@twitter.com

If you have ever wondered what systematic fraud of funds looks like in practice, just look at this case of billionair Lőrinc Mészáros from . According to , he is the richest person of in 🇭🇺 since 2018 + apparently more successful than Jeff Bezos. A thread /1

🐦🔗: twitter.com/daniel_freund/stat

.@ReporteriCT@twitter.com: České úřady pracují s informačním systémem , ve kterém je označen přímo za jednoho z konečných vlastníků firmy . I přesto úředníci přidělují jeho firmám miliardové dotace a stomilionové zakázky.

RT @eurovCesku@twitter.com

Jaký názor má na € @PiratskaStrana@twitter.com 🏴‍☠️a může jí uškodit? Kdo z Pirátů řeší a co pro něj může udělat ?
To a další se dozvíte v našem s pirátským europoslancem a předsedou @EuropeanPirates@twitter.com
@vonpecka@twitter.com.
Celé a na:
eurovcesku.eu/interview

🐦🔗: twitter.com/eurovCesku/status/

RT @echo_pbreyer@twitter.com

The @GreensEFA@twitter.com Group in the European Parliament is looking for a full-time policy adviser in the Legal affairs committee (JURI): greens-efa.eu/en/article/job/p

🐦🔗: twitter.com/echo_pbreyer/statu

My most sincere congratulations to @adela_sipova@twitter.com, new member of Czech Senate!

RT @MarekHilser@twitter.com

Je fajn, že do české politiky vstupují nové a nadějné tváře. Chceme-li zemi vést k lepšímu, dejme jim šanci před rozporuplnými strukturami z minulosti. Ve 2. kole senátních voleb držím na Kladně palce Adéle Šípové. @adela_sipova@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/MarekHilser/status

RT @jilm@twitter.com

Proč má @AndrejBabis@twitter.com více poslanců než procent voličů?

Kvůli zákonu, kterým se Klaus a Zeman pokusili během Opoziční smlouvy zbavit konkurence. Havel jeho nejhorší část zastavil u ÚS, diskriminace malých zůstala.

Kdo tehdy hlasoval pro? @Nemcova_Mirka@twitter.com.

psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=18836

🐦🔗: twitter.com/jilm/status/131271

I am frequently critical of the ANO movement. However in this case, I have to support Jourová. @Europarl_EN@twitter.com voted on confidence for @EU_Commission@twitter.com and condemned current state of rule-of-law in Hungary. The Commissioner cannot ignore the problem. She is the person to address it.

RT @meme_ec@twitter.com

"How dare she call it democracy?"
outraged Orbán demands Věra Jourová’s resignation

🐦🔗: twitter.com/meme_ec/status/131

RT @echo_pbreyer@twitter.com

Today is International Day for Universal Access to Information. Free access to reliable information is one of the most important fundamental rights in the knowledge society and must be absolutely respected and protected! @UNESCO@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/echo_pbreyer/statu

RT @Posledniskaut@twitter.com

15. září 2020 "Chtěl bych poprosit všechny, abychom se už konečně přestali strašit."
18. září 2020 "Prosím lidi, aby to konečně začali brát vážně."

🐦🔗: twitter.com/Posledniskaut/stat

Zúčastnil jsem se online konference European Perspective on His Holiness the and . ✌️ Dr. Lobsang Sangay, předseda Centrální tibetské administrativy v exilu, řekl: Co se stalo v Tibetu, může se stát taky Evropské unii. Piráti mají tuto větu stále na paměti. 🏴

Odeslali jsme německému předsednictví Evropské rady a Vysokému představiteli EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku jasný požadavek: chceme podrobné a transparentní vyšetřování vraždy Navalného. Je namístě začít mezinárodní vyšetřování ve strukturách a .

RT @EuropeanPirates@twitter.com

.@vonpecka@twitter.com: I participated in the conference European Perspective on the and Tibet. Dr. Lobsang Sangay, President of the Central Tibetan Administration in exil, said: What happens to , can happen to the EU. Pirates will bear in mind this sentence. 🏴

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

WANTED:

Hledáme dva PR experty do Evropského parlamentu, kteří nám pomohou zvládnout náročnou mediální agendu. Chcete pomoci Pirátům v Evropě být vidět a slyšet?

Více info na webu: european-pirateparty.eu/wanted a european-pirateparty.eu/wanted

Show more
Pirátský Mastodon

mastodon.pirati.cz is one server in the network