RT @Piratenpartei@twitter.com

Wir halten keine aus Steuergeldern finanzierten Studienergebnisse geheim. Kämpfe mit uns für offene Daten, Freiheit und und werde noch heute Pirat. Denn von nichts tun wird nichts besser! members.piratenpartei.de/

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

RT @sssirda@twitter.com

Hlavní důvod? Přetahování voličů z druhé strany.

SPOLU to prostě nejde. V tomto volebním období jsou rádi, že stagnují. Přestože ANO klesalo.

Drtivou většinu bývalých voličů temno-bloku berou Piráti a Starostové. Proto je ten jejich úspěch důležitější.

🐦🔗: twitter.com/sssirda/status/141

RT @MichaelRozsypal@twitter.com

180 miliard z Fondu obnovy EU pro ČR. Hrozí vrácení miliard kvůli premiéru Babišovi? Probereme s @vonpecka@twitter.com

Povodně v západní Evropě. Může za to změna klimatu?

Na Milana Lasicu zavzpomíná herec Bolek Polívka.

A funguje neomezená dovolená a 4denní týden?

@DVTVcz@twitter.com od 20 hodin

🐦🔗: twitter.com/MichaelRozsypal/st

RT @PartiPirate@twitter.com

Les droits des personnes en .
(Via @vonpecka@twitter.com et @EUPirates@twitter.com)

🐦🔗: twitter.com/PartiPirate/status

V Garchingu jsem měl možnost vidět jedno z největších zařízení pro jadernou fúzi (možný nevyčerpatelný zdroj energie) a centrum rozvoje kvantových počítačů, které jsou mnohonásobně výkonější než již používané počítače. Investice do inovací jsou investice do naší budoucnosti. 🏴

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The new Hungarian law, initiated by Prime Minister Viktor Orbán's ruling Fidesz party, eliminates the basic rights and freedoms of LGBTIQ+ citizens in Hungary, and is therefore called the "Anti-LGBTIQ+ law." The law also violates several fundamental principles of the EU. ❌

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Today, the Home Affairs Committee of the @Europarl_EN@twitter.com approved Pirate Party MEP Patrick Breyer's draft report on the .

@echo_pbreyer@twitter.com advocates for new online rules for that respect our fundamental rights.

➡️ More: european-pirateparty.eu/dsa-pi

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @ZdenekHrib@twitter.com

@PotuckovaLucie@twitter.com To je ovšem velký posun, že se Vás aspoň zeptali předem. Nám tady v Praze oblejzá premiér naše městské domovy pro seniory a hraje si tam v pracovní době předvolební ping pong. 🏓 V našem případě se ale neobtěžoval ani informovat zřizovatele, natož se zeptat, jestli může přijet.

🐦🔗: twitter.com/ZdenekHrib/status/

Italská mafie? Pořád velmi závažný problém. Jen s tím rozdílem, že teď se italští mafiáni zaměřili na evropské dotace. A udělali si z EU dojnou krávu. Jak? Koukněte na video. 🇮🇹

Je hezké, že paní ministryně vůbec letí do Bruselu, ale veze zase spíš ostudu. Český plán obnovy je mizerný a chaotický, bez vize a jestli bude schválen, tak až v další řadě. Promarněná příležitost.

RT @alenaschillerov@twitter.com

Je tu NOVÝ týden a já dnes odlétám na dvoudenní jednání Rady Ecofin do Bruselu. Na programu máme jasné priority. S ostatními ministry financí budeme schvalovat celkem 12 národních plánů obnovy ⏩

🐦🔗: twitter.com/alenaschillerov/st

According to analysis of Czech Elves group, Czech Party followed by European Union become main target of fake news servers during the ongoing election campaign for Czech parliament.

RT @ViktorDanek_@twitter.com

❗️Evropská unie právě dosáhla milníku doručených dávek pro 70 % dospělé populace. Celkem 13 zemí EU už v proočkovanosti populace alespoň jednou dávkou předběhlo Spojené státy.

🐦🔗: twitter.com/ViktorDanek_/statu

Maďarský parlament přijal zákon, který zasazuje další ránu zbytkům maďarské demokracie. 🇭🇺 Zákon, který iniciovala strana Fidesz premiéra Orbána, omezuje občanská práva LGBTIQ+. EU musí jednat rázně – Maďarsko by mělo pocítit sankce. 🏴️‍🌈 Více v článku!

RT @MarketkaG@twitter.com

Dozens of journalists and citizens of ended up today in hospitals, because they were not afraid to support love at . It is a shame that government did not protect them, it is a shame that violence goes unpunished. The Church should not be about intolerance.

🐦🔗: twitter.com/MarketkaG/status/1

RT @NSZ_info@twitter.com

Eurožalobci v akci! Celou stranu věnují dnes Lidové noviny Úřadu evropského veřejného žalobce: agenda a pravomoci nové instituce, profily pověřených žalobců i rozhovory s Petrem Klementem a Pavlem Zemanem.
@EUProsecutor@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/NSZ_info/status/14

RT @Rainmaker1973@twitter.com

This digital model was created for the project of the virtual exhibition "Prague at the time of Charles IV" and shows how the construction of the Charles Bridge took place in the 14th century [source, full video: buff.ly/3nMVxRv] [read more: buff.ly/2Hb81RR]