is still restricted in China. Authoritarian country which does not respect even the basic concepts of freedom of speech is simply not a reliable partner and we should clearly stand against it.

RT @BBCNewsPR@twitter.com

Our China correspondent @TheJohnSudworth@twitter.com has relocated.

🐦🔗: twitter.com/BBCNewsPR/status/1

RT @Matthijs85@twitter.com

Europese Piratenpartij:
Digitaal vaccinpaspoort EU zit niet goed in elkaar
Daarom vormt het een bedreiging voor grondrechten
en kan het leiden tot verdere sociale verdeeldheid en discriminatie computable.nl/artikel/nieuws/m |

🐦🔗: twitter.com/Matthijs85/status/

RT @franakviacorka@twitter.com

Marfa Rabkova — a Belarusian human rights defender and coordinator of the @viasna96@twitter.com center — has her arrest extended until June 17, 2021. Marfa, we are with you. Stay strong, we’ll do our best for you to be free.

🐦🔗: twitter.com/franakviacorka/sta

RT @EuropeanPirates@twitter.com

According to the new resolution, lesbians, gays, bisexuals, transgender, intersex and queer people are to have freedom in the . The @Europarl_EN@twitter.com has declared the European Union an Freedom Zone. Pirate members of the Parliament has fully supported this decision. ✌️

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @CIWF_EU@twitter.com

Food majors just joined 1.4 million citizens to call on the EU to :

▶️ALDI Nord
▶️@barillagroup@twitter.com
▶️@Ferrero_EU@twitter.com
▶️@jamieoliver@twitter.com
▶️@mousquetairesfr@twitter.com
▶️@MDLZ@twitter.com
▶️@NestleEU@twitter.com
▶️@Unilever@twitter.com
& others

📰 More here ▶️bit.ly/3qSscFw

🐦🔗: twitter.com/CIWF_EU/status/137

RT @vonderleyen@twitter.com

We agreed with @BioNTech_Group@twitter.com @pfizer@twitter.com on an accelerated delivery of 10 million doses for quarter 2.

This will bring the total deliveries of this vaccine to 200 million doses for that quarter.

It will give Member States room to manoeuvre and possibly fill gaps in deliveries.

🐦🔗: twitter.com/vonderleyen/status

RT @echo_pbreyer@twitter.com

🇬🇧 With , the EU wants all of your private e-mails and messages to be subjected to real-time . If algorithms detect suspicious content you are to be reported to the police. This video explains.

Save : patrick-breyer.de/?page_id=594

🐦🔗: twitter.com/echo_pbreyer/statu

RT @echo_pbreyer@twitter.com

Majority of the European Parliament welcomes the Commission's intention to oblige e-mail, messaging and chat providers to search all private messages for allegedly illegal material and report to the police () by 580:76:37.

🐦🔗: twitter.com/echo_pbreyer/statu

RT @BrusselsMorning@twitter.com

Misuse of funds in Central and Eastern Europe needs action now. By Mikuláš Peksa MEP

@EuropeanPirates@twitter.com @vonpecka@twitter.com @GreensEFA@twitter.com @PiratskaStrana@twitter.com

brusselsmorning.com/2021/03/08

🐦🔗: twitter.com/BrusselsMorning/st

RT @GreensEFA@twitter.com

Our new report shows that EU agricultural funds are being misused. Negotiations on are ongoing, let's not give a blank check to member-states & enhance control over these funds! 🧑‍🌾

Join a live webinar with @ViolavonCramon@twitter.com & @vonpecka@twitter.com to learn more! 👉bit.ly/2Okw44E

🐦🔗: twitter.com/GreensEFA/status/1

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Vyzvali jsme vládu, aby podpořila iniciativu o dočasném pozastavení patentů na léčiva a vakcíny proti covidu-19. Patentování omezuje produkci vakcíny, což očkování zásadně zdražuje a zpomaluje. Podobnou výzvu Evropské radě zaslalo 114 europoslanců včetně @vonpecka@twitter.com a @PiratKolaja@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @ViolavonCramon@twitter.com

Tuesday (9th March)13:00 we will discuss with experts our study on the implementation of in Central Europe
Who gets the money? What it means for the sector?

Read the study here👉bit.ly/3qbP8PP 🔖
Register to the webinar here👉bit.ly/2Okw44E💡

🐦🔗: twitter.com/ViolavonCramon/sta

Evropská léková agentura KONEČNĚ obdržela žádost na schválení vakcíny .
Tentokrát už to Rusové zvládli poslat na správnou adresu, stačilo jim jen pár týdnů mlžení. Celou dobu říkám – pokud vakcínu EMA schválí, pojďme s ní očkovat i v EU. Do té doby ne.

RT @EMA_News@twitter.com

EMA has started a rolling review of Sputnik V, a developed by Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology.
👉 ema.europa.eu/en/news/ema-star

🐦🔗: twitter.com/EMA_News/status/13

Orbán v Evropském parlamentu vyskakuje z frakce (KDU, TOP09, STAN) dřív, než ho stihli vyloučit. Nejreálnější je podle mě připojení k frakci ECR. Autoritářský polský PiS, italští postfašisté, ODS a Orbán, který nepřinese nic k věci, ale hodně křiku.

RT @tom_nuttall@twitter.com

BOOM. Fidesz quits the EPP, after the centre-right group amends its rules to make ejection easier. Orban jumps before he is pushed.

🐦🔗: twitter.com/tom_nuttall/status

Vzpomněl jsem si na ten vtip, jak o výsledku závodu Rus x Američan reportuje Tisková Agentura Sovětského Svazu: náš běžec skončil druhý. Americký běžec skončil předposlední.

Say goodbye to A+, A++, A+++, A++++++++ classes on and welcome a new scale, from A to G, on fridges, washing machines, dishwashers and televisions. 🇪🇺 ⚠️

Learn more on the new labels: label2020.eu/ 💡

I v Německu se někteří popírači COVIDu srovnávají s oběťmi Holokaustu. Škoda, že se to nepřekládá - je dobré vidět, co tomu argumentu říkají lidé, kteří Holokaust nějakým zázrakem přežili.

RT @ZDF@twitter.com

Auf Demos vergleichen sich Impfgegner*innen teils mit jüdischen Verfolgten wie Anne Frank.

Was sagen Holocaust-Überlebende zu diesen Geschichtsvergleichen von selbsternannten Querdenkern? hat mit einem Überlebenden darüber gesprochen.

🐦🔗: twitter.com/ZDF/status/1366434

RT @FrantisekKopiva@twitter.com

Poslanci ANO + ODS + TOP09 právě zařízli moje doprovodné usnesení sněmovny k rozpočtu, kterým jsme chtěli vyzvat vládu, aby aktivně bojovala proti daňovým únikům nadnárodních korporací a na jednání Rady EU podpořila návrh tzv. public country-by-country reporting.

🐦🔗: twitter.com/FrantisekKopiva/st

Show older