Evropská komise doporučila český národní plán obnovy ke schválení! Česko ale musí odstranit střet zájmů Andreje Babiše.⚠️

Vyřeší AB svůj střet zájmů? A na co by se měly využít peníze z Národního plánu obnovy? O tom všem v rozhovoru pro @DVTVcz@twitter.com ⬇️ bit.ly/2Wb7Ygr

Show thread

RT @DVTVcz@twitter.com

Peníze pro Česko jsou ohroženy, EK musí dohlédnout na to, aby rozdělené finance netekly do krajin, kde mohou být rozkradeny. Jsem realista, takže je i možné, že Andrej Babiš ve střetu zájmů zůstane a Česko bude muset evropské peníze vracet, říká Peksa.

dvtv.cz/video/peksa-babis-musi

🐦🔗: twitter.com/DVTVcz/status/1417

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Snažili jsme se dnes o projednání zákona, který by dostal děti z kojeneckých ústavů. ANO opřené o hlasy SPD a KSČM jej však zablokovalo návrhem, který by zranitelným sebral pomoc i za ta nejmenší pochybení. Bezcitně šlapou po těch nejohroženějších, včetně malých dětí. Škoda slov.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @Piratenpartei@twitter.com

Wir halten keine aus Steuergeldern finanzierten Studienergebnisse geheim. Kämpfe mit uns für offene Daten, Freiheit und und werde noch heute Pirat. Denn von nichts tun wird nichts besser! members.piratenpartei.de/

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

Přijetí € v současné době podle průzkumu a Asociace exportérů podporuje 57 procent českých vývozců, 29 procent z nich by uskutečnění tohoto kroku uvítalo v co nejkratší době. 💶 idnes.cz/ekonomika/domaci/euro

RT @WagenknechtLuk@twitter.com

Respekt a díky všem 21 senátorkám a senátorům za @PiratskaStrana@twitter.com @STANcz@twitter.com @HnutiSenator21@twitter.com a @kducsl@twitter.com kteří se včera společně se mnou pokusili o parlamentní pojistku nad jaderným tunelem Dukovany pana Havlíčka za 400 miliard, který zaplatíme mi a naše děti.
senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/h

🐦🔗: twitter.com/WagenknechtLuk/sta

RT @VitekZofka@twitter.com

Připadá vám v mezinárodní politice něco trapnějšího a zbytečnějšího než je V4?

🐦🔗: twitter.com/VitekZofka/status/

RT @adamzabransky@twitter.com

Škoda Auto podporuje evropský Green Deal. Aha, a já tu před pár dny četl vyjádření nějakého českého politika, že Green Deal je nesmyslný fanatismus, který zabije český autoprůmysl. Tak jak to teda je?🤷‍♂️

🐦🔗: twitter.com/adamzabransky/stat

Konsorcium pod vedením @SAB_Aerospace@twitter.com bude v rámci projektu, na který získali financování z @esa@twitter.com, vyvíjet technologie pro mapování nerostného bohatství ve vesmíru. Velký krok k těžbě na asteroidech! ct24.ceskatelevize.cz/veda/334

RT @sssirda@twitter.com

Hlavní důvod? Přetahování voličů z druhé strany.

SPOLU to prostě nejde. V tomto volebním období jsou rádi, že stagnují. Přestože ANO klesalo.

Drtivou většinu bývalých voličů temno-bloku berou Piráti a Starostové. Proto je ten jejich úspěch důležitější.

🐦🔗: twitter.com/sssirda/status/141

RT @MichaelRozsypal@twitter.com

180 miliard z Fondu obnovy EU pro ČR. Hrozí vrácení miliard kvůli premiéru Babišovi? Probereme s @vonpecka@twitter.com

Povodně v západní Evropě. Může za to změna klimatu?

Na Milana Lasicu zavzpomíná herec Bolek Polívka.

A funguje neomezená dovolená a 4denní týden?

@DVTVcz@twitter.com od 20 hodin

🐦🔗: twitter.com/MichaelRozsypal/st

RT @PartiPirate@twitter.com

Les droits des personnes en .
(Via @vonpecka@twitter.com et @EUPirates@twitter.com)

🐦🔗: twitter.com/PartiPirate/status

RT @ZSchreiberova@twitter.com

Právě jsem seřvala na ulici dvojici se žlutou hvězdou "neočkovaný". Já jsem totiž měla v ruce tu dědovu, opravdovou...

🐦🔗: twitter.com/ZSchreiberova/stat

RT @PiratenparteiSH@twitter.com

Moin, heute sind wir wieder in Kiel- diesmal auf dem Exerzierplatz. Kommt vorbei lasst eine Unterschrift da oder lernt uns einfach nur kennen, wir würden uns auch freuen neue und alte Mitglieder zu sehen 😊

🐦🔗: twitter.com/PiratenparteiSH/st

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The European Pirates express their sincerest condolences to the families of the victims of the flood catastrophe in Germany and Belgium. Our thoughts and prayers are with everyone affected by this disaster that also devastated parts of the Netherlands, Luxembourg and Switzerland.

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

V Garchingu jsem měl možnost vidět jedno z největších zařízení pro jadernou fúzi (možný nevyčerpatelný zdroj energie) a centrum rozvoje kvantových počítačů, které jsou mnohonásobně výkonější než již používané počítače. Investice do inovací jsou investice do naší budoucnosti. 🏴

Evropská komise zahájila řízení s Maďarskem a Polskem kvůli obavám z porušování práv . V Maďarsku je důvodem nový zákon, v Polsku zóny bez LGBT. Oběma státům dala EU dva měsíce na reakci.

Jelikož státy zacházejí se svými občany otřesně, je zásah Evropy nutnost.

Polské soudy pracují v rozporu s unijním právem. Rozhodl o tom Soudní dvůr EU. Polská justice má dlouhodobě obrovské problémy s nezávislostí a nestranností.

Funkční soudy v zemi jsou základ demokratického uspořádání. Polská vláda by se měla chytnout za nos a to velmi rychle.

Show older