Death of Greek journalist Giorigos is a tragedy. He was murdered in front of his house. The information shall be taken even more seriously, as Karaivaz investigated criminality in his country. Journalists shall work without fear of their lives.

@mig vyřešit finanční situaci českého státu po odchodu AB nebude jednoduché. A je fakt, že první část úkolu je už před volbami udržet očekávání lidí v rozumné rovině. Asi vlastně děkuju za upozornění, myslím, že je dobré to před naším mediálním týmem občas zmiňovat.

RT @JanyskaPetr@twitter.com

A.Babiš nejspíš podzimní volby prohraje. Jaká jsou rizika vlády koalice koalic, která přijde? Liberálně-sociální volič má naději jen v Pirátech se STANem,i když to bude velká neznámá. Pravice by znamenala návrat poměrů jež zrodily Babiše. Nabízím komentář.
denikreferendum.cz/clanek/3254

🐦🔗: twitter.com/JanyskaPetr/status

RT @KaterinaStojan@twitter.com

Za posledních 200 dní je to 4. ministr zdravotnictví, tj. 1 ministr zdravotnictví na 50 dní, což je doba, jak dlouho trvá průměrný třítýdenní lockdown.

🐦🔗: twitter.com/KaterinaStojan/sta

RT @piratenparteiat@twitter.com

Nach heftigen außenpolitischen Niederlagen, inklusive Gesichtsverlust für das ganze Land, bleibt nur noch die Schmuddelecke, wo er sich mit Anti-Europäern wie und gemein macht.

piratenpartei.at/europas-3-bet

🐦🔗: twitter.com/piratenparteiat/st

Korupce v krizových situacích znamená snížení množství a kvality léků a ochranných pomůcek, což stojí lidské životy a oddaluje řešení krize. ⚠️ mikulas-peksa.eu/korupce-podvo

RT @daniel_freund@twitter.com

The Advisory Committee, composed of MEPs only, looking into Zahradil's case has issued *zero* financial sanctions in the last years.

System of MEPs checking on their own colleagues is not working 👉🏻 independent ethics body! twitter.com/valentinapop/statu

🐦🔗: twitter.com/daniel_freund/stat

Podle slovenského @dennikN@twitter.com Sputnik V na Slovensku není identický s tím, o kterém psal vědecký časopis Lancet, což byl jeden z argumentů pro rychlé schválení vakcíny. Slovensko stále čeká na dokumentaci od výrobce a slíbenou březnovou dodávku. @EMA_News@twitter.com vakcínu zatím neschválila.

Bis zur Wahl ist noch vieles möglich, aber in haben gute Chancen, die nächste Regierung zu bilden.

Es ist eine wichtige Gelegenheit für digitale, Zukunfts- und Datenorientierte Gesselschaft. Danke, liebe @faznet@twitter.com, für die Nachricht!

faz.net/aktuell/politik/auslan

is still restricted in China. Authoritarian country which does not respect even the basic concepts of freedom of speech is simply not a reliable partner and we should clearly stand against it.

RT @BBCNewsPR@twitter.com

Our China correspondent @TheJohnSudworth@twitter.com has relocated.

🐦🔗: twitter.com/BBCNewsPR/status/1

Rozebrali jsme novou studii o zneužívání evropských zemědělských dotací. Kdo podvádí v Bulharsku? 🇧🇬 Komu patří půda určená pro „obyčejné Maďary“? 🇭🇺 A co (ne)zjistíte z rumunských rejstříků o zemědělské půdě? 🇷🇴

Více v článku! 🏴 mikulas-peksa.eu/dotace-zemede

RT @enkocz@twitter.com

Fotogalerie z Myanmaru: Proti armádě si lidé berou praky a paintballové pušky. I přes státní teror formují gerillový odpor. Od únorového převratu zabila vojenská junta už více než čtyři sta lidí. U moci ji drží Rusko a Čína. denikn.cz/594599/generalove-se

🐦🔗: twitter.com/enkocz/status/1377

UPDATE: Findings of a study, which clearly show that it is possible to close down the Polish Turow mine in 2026 and to decrease from the current 70% coal sourcing to just 13% in 2030, without compromising the country’s energy security. instrat.pl/en/coal-phase-out/

Pozdní výběrová řízení na distributory, zbytečný mikromanagement a politizace, problémy s rezignacemi krajských koordinátorů očkování po strop kapacit očkovacích míst. mikulas-peksa.eu/ockovani-cesk

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Join @EFF@twitter.com on March 30th beginning 7:00pm CEST at this year's Open Source 101 organized by @AllThingsOpen@twitter.com! A great way to learn about the basics of open source, open tech, and open web. eff.org/event/open-source-101

Register for free! opensource101.com/

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @PeszynskiTomasz@twitter.com

Hele flastenci pořád křičí, jak EU potlačuje národy, ale jak se člověk přihlásí k evropské národnosti, tak mu najednou ti sami lidí říkají, že to nesmí udělat... Najednou potlačují nebo urážejí mé národnostní cítění a identitu.. nebo ji popírají.. a snaží se mě nátlakem počeštit

🐦🔗: twitter.com/PeszynskiTomasz/st

@Eva @jackc @ondra @mig to je zajímavý feedback. Nejsem v tom sněmovním týmu, co to řeší (dělám věci na evropské úrovni), ale poptám se po tom.

RT @Matthijs85@twitter.com

Europese Piratenpartij:
Digitaal vaccinpaspoort EU zit niet goed in elkaar
Daarom vormt het een bedreiging voor grondrechten
en kan het leiden tot verdere sociale verdeeldheid en discriminatie computable.nl/artikel/nieuws/m |

🐦🔗: twitter.com/Matthijs85/status/

Show older