RT @F4FutureCZ@twitter.com

Opět po internetu koluje zfalšovaná grafika, podle které hnutí Fridays For Future vítá oběti koronavirové pandemie jako cestu k záchraně klimatu.

🐦🔗: twitter.com/F4FutureCZ/status/

Ok, bigger drama, he just refused that and the president is backing him. Obviously, a health crisis is not enough, we need an additional political one.

Při pohledu na fotky pana ministra zdravotnictví Prymuly navštěvujícícho během lockdownu restauraci bez masky se mi vybavuje případ eurokomisaře Hogana, který kvůli méně závažnému jednání rezignoval. Česko by se mohlo, co do politické kultury, inspirovat. idnes.cz/zpravy/zahranicni/eur

Just a day after putting a country in lockdown, Czech health minister Prymula breaks it according to tabloid @Blesk24@twitter.com - visiting a restaurant without face mask. How do politicians respect anti-COVID measures in your country? Were there some resignations due to similiar behavior?

RT @modernienergo@twitter.com

Dnes v 17:00 můžete naladit debatu o výzvách Zelené dohody pro Evropu. Pořádá @EP_Praha@twitter.com. Uslyšíte @LudekNie@twitter.com, @vonpecka@twitter.com, @MJureka@twitter.com, K. Čermák z @SkupinaCEZ@twitter.com, P. Dvořák z @Vodafone_CZ@twitter.com, M. Vohánka z @EuroWAG@twitter.com, H. Fořtová, @VojtechKotecky@twitter.com a @Martin_Sedlak@twitter.com
ceskenoviny.cz/zpravy/1946425?

🐦🔗: twitter.com/modernienergo/stat

Chci poděkovat evropským partnerům za to, že nenechají Českou republiku ve štychu. Za arogantní výroky české premiéra z jara si to fakt nezasloužíme.

Na evropské solidaritě a kooperaci můžeme do budoucna stavět a hlavně s ní, jak je vidět, můžeme počítat. ❤️

RT @AndrejBabis@twitter.com

Předsedkyně komise @vonderleyen@twitter.com mi před chvílí osobně zavolala, že @EU_Commission@twitter.com nám kvůli naší aktuální situaci v boji s covid-19 obratem dodá 30 ventilátorů z krizových skladů EU, a že nás propojí s ostatními státy EU, které nám nabídnou své volné kapacity.

🐦🔗: twitter.com/AndrejBabis/status

7. 10. se nám povedlo při hlasování v EP některé mechanismy právního státu posílit, a zvyšuje se tak šance, že nebude muset přímo přispívat Orbánovi na zavírání škol a kontrolu médií. nás okamžitě označil za ideopolicii, spiknutí a fašismus. mikulas-peksa.eu/okamura-ideop

Místo podpory malého a středního podnikání či projektů v sociální a zdravotní oblasti, plánuje Ústecký kraj nalít miliardy z Fondu transformace do chemičky Lovochemie (čti Agrofert), Unipetrolu (ovládaného polskou vládou) nebo státního ČEZu. Gratulace. seznamzpravy.cz/clanek/vlada-n

RT @MarketkaG@twitter.com

Proč korporace držící většinu našich osobních dat prchají do Dublinu? O daňovém ráji - s příjemným bonusem v podobě Irské komise pro ochranu údajů - jsem se rozepsala v dalším článku.
forum24.cz/vsichni-jsou-uz-v-d

🐦🔗: twitter.com/MarketkaG/status/1

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Evropský parlament tento týden odhlasuje návrh reformy Společné zemědělské politiky. Piráti podpoří tři jasné pozměňovací návrhy na reformu: zastropování dotací pro velké agrobarony, podporu malých zemědělců a ochranu krajiny, klimatu, zvířat a biodiverzity v celé EU.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The European Parliament is voting on a reform of the Common Agricultural Policy (). Pirates demand the protection of landscape, , animals, and biodiversity; capping subsidies for oligarchs like ; and support for small farmers. 🏴 european-pirateparty.eu/pirate

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

Návrh na snížení emisí do roku 2030 o 60 % oproti hodnotám z roku 1990.

Co to znamená pro Česko? Například se musíme rozloučit s výrobou energie pomocí uhlí mnohem dříve, než zatím plánuje stát. 🌏 mikulas-peksa.eu/klimaticky-ne

Ono se občas říká "buď slušný k lidem, když jdeš nahoru, potkáš je, až půjdeš dolů". Že @AndrejBabis@twitter.com?

RT @Moje_Evropa@twitter.com

Dva novinové titulky, které dělí půl roku. Aktuálně žádáme o plicní ventilátory, Německo je ochotné vzít si pacienty z přetížených českých nemocnic. Máme štěstí, že ostatní státy vzájemnou pomoc chápou jinak než Česko v dubnu.

🐦🔗: twitter.com/Moje_Evropa/status

Show more
Pirátský Mastodon

mastodon.pirati.cz is one server in the network