Show more

Sehr geehrte Herr Kollege @peterliese@twitter.com, liebe @CDU_CSU_EP@twitter.com, das Problem ist, dass wir nur eine einzelne Planet haben. Würden wir sie zerstören, würde es ja sehr tief in den Alltag der Menschen eingreifen.

sueddeutsche.de/politik/klimaw

RT @MarekHilser@twitter.com

Je fajn, že do české politiky vstupují nové a nadějné tváře. Chceme-li zemi vést k lepšímu, dejme jim šanci před rozporuplnými strukturami z minulosti. Ve 2. kole senátních voleb držím na Kladně palce Adéle Šípové. @adela_sipova@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/MarekHilser/status

RT @jilm@twitter.com

Petr Bendl na Kladně bojuje proti @adela_sipova@twitter.com placeným článkem, že prý chce Adéla integrovat nepřizpůsobivé a přivést na Kladensko muslimky v burkách. 😷

Dvakrát rozvedený, ale vychází z tradičních hodnot. ❤️ Tenhle v Senátu také chybět nebude

kladenskelisty.cz/219020/petr-

🐦🔗: twitter.com/jilm/status/131383

Vláda rozděluje 180 miliard korun z koronavirového Fondu obnovy EU. Mohli bychom udělat reformu důchodů, školství nebo digitalizovat. Nic z toho nebude.

Je šílené, že si vláda upekla plán za zavřenými dveřmi. Jak něco takového pomůže lidem? @david_klimes@twitter.com nazory.aktualne.cz/komentare/p

RT @AlMastantuono@twitter.com

Jak a podpoří investice a využití ? Jak toho budou moci využít naše firmy? Sledujte online diskusi @ZEK_Praha@twitter.com s @vonpecka@twitter.com @mpo_tweetuje@twitter.com Hytep @david_klimes@twitter.com 13. října od 13:00-15:00hod! @EURACTIV_cz@twitter.com cebre.cz/akce/pozvanka-na-onli

🐦🔗: twitter.com/AlMastantuono/stat

We have a chance to raise questions to European Data Protection Supervisor in the budgetary control procedure of . Do you have any questions for the European authority in the field of privacy? Don't hesitate to write them down for us. 🏴

RT @PiratskaStrana@twitter.com

V Královéhradeckém kraji jsme nepřijali nabídku na post hejtmana výměnou za koaliční spolupráci s ANO a ČSSD. Náš krajský lídr Pavel Bulíček oznámil, že @PiratskaStrana@twitter.com v @hkregion@twitter.com bude při sestavení koalice spolupracovat na půdorysu @ODScz@twitter.com+@STANcz@twitter.com+Východočeši.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Criticism over rarely approaches privacy issues. However, 5G creates a world in which profiling and surveillance are more present and pervasive; a giant step on the road to social techno-control. 💻 Read more about 5G privacy threats! 🏴 exedre.org/5g-dare-to-face-the

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

In @Europarl_EN@twitter.com we refused to approve the accounts of the European Economic and Social Committee due to cases of harassment inside the institution. The victims were never proactively approached and haven't received assistance and protection. politico.eu/article/jacek-kraw

Ekologický i finanční nesmysl, blouznivé přání prezidenta Zemana, projekt ekonomicky neudržitelný, jenž zničí půdu a rozvrátí krajinu. To je kanál Dunaj-Odra-Labe.

Dnes schváleno vládou Andreje Babiše.

RT @jilm@twitter.com

Proč má @AndrejBabis@twitter.com více poslanců než procent voličů?

Kvůli zákonu, kterým se Klaus a Zeman pokusili během Opoziční smlouvy zbavit konkurence. Havel jeho nejhorší část zastavil u ÚS, diskriminace malých zůstala.

Kdo tehdy hlasoval pro? @Nemcova_Mirka@twitter.com.

psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=18836

🐦🔗: twitter.com/jilm/status/131271

Poland and Hungary plan to create an institute to assess how the rule of law is being upheld across the EU, arguing they need to ensure their countries are not treated unfairly under “Brussels' double standards“.

So… Center for Reasonable Amounts of Democracy?

Na začátku pandemie neexistovala koordinace EU v otázkách zdravotnické krize. Tohle se naštěstí podařilo změnit. Česko dostalo darem od 960 ampulí remdesiviru, který pomáhá při onemocnění virem covid-19. 🇪🇺 novinky.cz/domaci/clanek/do-ce

Skandál s únikem dat z čínské firmy je gigantický. Na 2,4 milionu sledovaných lidí, z toho cca 700 z ČR. Čína myslí vývoz digitální totality za hranice smrtelně vážně. EU se tomu musí postavit celounijní kybernetickou strategií. 🏴 mikulas-peksa.eu/zhenhua-data-

RT @EuropeanPirates@twitter.com

.@echo_pbreyer@twitter.com: „The planned filtering of private communication of the EU Commission is counterproductive, disproportionate and threatens our security and privacy on the net, on which children are particularly dependent.“
european-pirateparty.eu/child-

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

2020 Special survey on corruption:

87 % of the respondents think that corruption is widespread in Czechia (EU average: 71 %)

22 % of the respondent feel personally affected by corruption in their daily lives → every fifth citizen (EU average: 26 %)

RT @Lukas_Dolansky@twitter.com

"Obavy z toho, že případy korupce na vysoké úrovni nejsou systematicky řešeny panují také v Česku, kde na národní i evropské úrovni probíhají vyšetřování a audity možného střetu zájmů a využívání finančních prostředků EU.“ Evropská komise ve své první zprávě o vládě práva v EU.

🐦🔗: twitter.com/Lukas_Dolansky/sta

RT @ppinternational@twitter.com

The Pirate Party of France, @PartiPirate@twitter.com is setting the record straight about --check out their latest article, now translated into English! 🏴‍☠️

partipirate.org/5g-raising-the

🐦🔗: twitter.com/ppinternational/st

I am frequently critical of the ANO movement. However in this case, I have to support Jourová. @Europarl_EN@twitter.com voted on confidence for @EU_Commission@twitter.com and condemned current state of rule-of-law in Hungary. The Commissioner cannot ignore the problem. She is the person to address it.

RT @meme_ec@twitter.com

"How dare she call it democracy?"
outraged Orbán demands Věra Jourová’s resignation

🐦🔗: twitter.com/meme_ec/status/131

Show more
Pirátský Mastodon