Show more

Euros from should go to small companies with clear purpose: protect our environment and ensure that people from affected industries can easily retrain.

Money for companies of Czech oligarch and PM Babiš just don´t make sense.

RT @ViolavonCramon@twitter.com

Just Transition Fund in goes to big players, , owned by PM Babiš, gets over €220 mln. Current Minister of Environment is the former director of this company. I asked @JHahnEU@twitter.com what is his opinion: is there a ?
euractiv.com/section/politics/

🐦🔗: twitter.com/ViolavonCramon/sta

plans to veto the EU’s 2021-27 budget and its post-COVID recovery scheme over a proposal to make funding conditional on the state of the rule of law. shows that he cares more about wrecking democratic institutions than about moving forward. uk.reuters.com/article/us-eu-b

RT @Piratenpartei@twitter.com

Da unsere Bundesregierung Null Digitalkompetenz hat und mit CDU-Mann Axel Voss Mitinitiator der EU-Urheberrechtsreform rund um /#Artikel17 und ist, müssen wieder Gerichte entscheiden, dass die Reform gegen Grundrechte verstößt und sie rückabgewickelt wird.

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

Piráti volají po neprodleném zásahu politiků všech názorových proudů, stejně jako ostatních občanů, kteří mohou vyjádřením nesouhlasu pomoci chránit naše soukromí. Pomozte nám a kontaktujte vládu s tím, že prolomení soukromých konverzací je nepřípustné! 🙏 pirati.cz/tiskove-zpravy/Stop-

Probably very first opinion poll expecting Czech to be over 20 %.

I would like to thank all our voters for their steady support! We deeply appreciate it and will do our best to make change happen in both and Europe.

RT @EuropeElects@twitter.com

Czechia, Kantar poll:

ANO-RE: 28% (+3)
Piráti-G/EFA: 21% (+2)
STAN-EPP: 11% (+1)
ODS-ECR: 11% (-3)
SPD-ID: 9% (+1)
TOP09-EPP: 6%
KSČM-LEFT: 5%
KDU/ČSL-EPP: 4% (-2)
ČSSD-S&D: 3% (-1)
...

+/- vs. 21/09/20-9/10/20

Fieldwork: 19/10/20-6/11/20
Sample: 894
europeelects.eu/czechia

🐦🔗: twitter.com/EuropeElects/statu

RT @EuropeanPirates@twitter.com

.@MarketkaG@twitter.com, as the chief negotiator of European Parliament, pushed for an update of legislation for so-called dual-use technologies. It makes it impossible for authoritarian regimes to continue to acquire modern European technologies to maintain their authoritarian regimes. 👍

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @EP_Bratislava@twitter.com

🇪🇺@EP_Bratislava@twitter.com🇸🇰 dnes mala príjemne rušný deň➡️ popri diskusnom fóre o klimatickej pohotovosti zorganizovala s @EP_Praha@twitter.com🇨🇿 online brífing pre novinárov s poslancami EP @MSimecka@twitter.com a @vonpecka@twitter.com k dohode o naviazaní pravidiel právneho štátu a európskeho rozpočtu.

🐦🔗: twitter.com/EP_Bratislava/stat

Klobouk dolů před @MarekWollner@twitter.com za podporu téhle iniciativy. Vzhledem k tomu, jací lidé se teď hrnou do rady ČT, to chce odvahu.

Držím palce všem nezávislým novinářům, kteří brání čest své profese.

RT @DReferendum@twitter.com

Děkujeme kolegům z @FORUM_24@twitter.com za tuto iniciativu. A všem dalším, kteří k ní přidali svůj podpis! Opravdu moc si toho vážíme. 🙏 forum24.cz/vyzva-novinaru-andr

🐦🔗: twitter.com/DReferendum/status

After nearly a year, the Commission finally stated what was obvious. Andrej Babiš is in conflict of interest and his government is not doing enough to address it.

With a new European investment wave on the way, we need to ensure full tranparency and fairness of our spendings.

Update ohledně důl : Již zítra proběhne jednání před Evropskou komisí iniciované na základě stížnosti na porušení směrnic Polskem podle čl. 259 SFEU, kterou Česká republika odeslala koncem září tohoto roku!

Věděli jste, že právě probíhá již 3. ročník Czech space week? Festival věnovaný vesmírným technologiím, vzdělávání i podnikání se pro letošek přesunul do online prostředí a nabízí super program pro dospělé i děti! czechspaceweek.com/akce/
@SpacePortal_CZ@twitter.com

RT @EuropeanPirates@twitter.com

We call on YOU, Internet users, to contact your governments in advance of tomorrow's 12:00! Pirates call on responsibility of representatives of the public services to uphold and protect the fundamental right to privacy as well as the security. 🏴 european-pirateparty.eu/pirate

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

Největší výzvou bude uhájit prostředky na transformaci evropského hospodářství před největšími firmami i lobby betonářů. Tak, aby dotace opravdu mohly být použity na ochranu klimatu a zvýšení životní úrovně všech obyvatel.🇪🇺🏴 mikulas-peksa.eu/spravedliva-t

Na daňových podvodech či únicích EU každoročně tratí odhadem 170 miliard eur. Kdežto rozpočet celé EU pro rok 2019 je cca 166 miliard eur. S Piráty proto řešíme návrhy na digitální daň nebo tzv. public CBCR (country-by-country reporting). 🏴mikulas-peksa.eu/danove-raje-c

Important hearing with Robert , a former financial controller at EU CoR, who has spent last 20 years fighting for justice.

The CoR needs to finally apologize. The protection of whistleblowers is priority! @EP_BudgControl@twitter.com

RT @GreensEFA@twitter.com

🔴Starting now: Important hearing with Robert McCoy, a former financial controller at @EU_CoR@twitter.com, who has spent last 20 years fighting for justice after he exposed fraud & embezzlement.

We stand with whistleblowers like McCoy in their fight! multimedia.europarl.europa.eu/

🐦🔗: twitter.com/GreensEFA/status/1

RT @partitopirata@twitter.com

Open letter from Italian Pirate Party to