Show newer

Während Regierung ist in der Pressefreihet tief gefallen. Babiš selbst besitzt etwa 30 % der Privatmedien und versucht jetzt auch die öffentlich-rechtlichen Medien zu kontrollieren. zdf.de/nachrichten/zdf-morgenm

Bez společného evropského postupu by nám teď leda tak zbyly oči pro pláč. Ale bohužel, Evropská komise přeci jen udělala několik chyb. V čem EU chybovala a co udělala dobře? Jak se z toho dá poučit? 🏴 mikulas-peksa.eu/kdo-muze-za-k

The immunity of Member of the European Parliament Ioannis has been waived by the Parliament. Lagos is former member of the fascist party Golden Dawn. He was found guilty of organizing murders and violent attacks against foreigners and political opponents.

RT @PiratKolaja@twitter.com

Members of the European Parliament are about to vote on in the plenary this Thursday. @edri@twitter.com explains how the proposal threatens fundamental rights. Now, it's your last chance to contact your MEPs and ask them to reject the proposal. . Act now! twitter.com/edri/status/138417

🐦🔗: twitter.com/PiratKolaja/status

Sebastian Alscher, předseda @Piratenpartei@twitter.com: „Útok ruských agentů na český muniční sklad je také útokem na EU. Vyzýváme proto německou vládu, aby se připojila k podpoře české pozice." piratenpartei.de/2021/04/26/ts

RT @danko_handrick@twitter.com

Europäische Kommission : Tschechiens Premier Andrej Babis ist im Interessenkonflikt, 🇨🇿 muss aber keine Agrofert-Dotationen zurückzahlen: Die wurden gar nicht abgerufen, sondern aus der Staatskasse ausgezahlt. Immer gut, den Finanzminister zum Freund zu haben!.

🐦🔗: twitter.com/danko_handrick/sta

Evropská komise zažalovala AstraZenecu za nedodržení smlouvy na dodávku vakcín proti c-19. Jak říkám: je nutné co nejdříve zveřejnit všechny smlouvy o nákupu vakcín, abychom přesně věděli, kde se staly chyby.

Prosím, zvažte, chcete ještě nějaké pořady s prezidentem vysílat. Není Vaší povinností nutit své zaměstnance, aby mu dělali rohožku. Speciálně vůči ženě vyznívá takové chování opravdu jak ve středověku.

Show thread

RT @CNNPrima@twitter.com

Děkujeme Terezii Tománkové za moderování mimořádné tříhodinové Partie. Celou situaci zvládla a předvedla vysokou profesionalitu a to jak ve vypjatých chvílích rozhovoru s prezidentem, tak i během dalších dvou hodin diskusí s ústavními činiteli i zástupci politických stran.

🐦🔗: twitter.com/CNNPrima/status/13

RT @Baralala89@twitter.com

Nikdy jsem nefandila moderátorce Prima Partie, ale jak jí teď veřejně zostouzí prezident a dělá z ní totální krávu, to mi přijde dost za hranou. Že prozrazuje utajované informace, zpochybňuje kroky vlády a tajných služeb a dělá z celé země kretény, už jsem si zvykla.

🐦🔗: twitter.com/Baralala89/status/

RT @Piratenpartei@twitter.com

Zum heutigen möchten wir euch auf einen besonderen Pinguin aufmerksam machen: , das -Maskottchen. Wenn ihr freie Software wollt und euch Privatsphäre am Herzen liegt, schaut euch mal folgende Linux-Distributionen an: Kali, Tails, Whonix oder Qubes OS

🐦🔗: twitter.com/Piratenpartei/stat

RT @nerudovad@twitter.com

Pane premiére povím Vám malé tajemství. Ten Brusel, to jsme my. Členské státy. Ta pravidla, která Vám osobně nevyhovují, jsme si nastavili my. Nikoliv Brusel. A my členské státy chceme kontrolovat, jak je s dotacemi nakládáno, protože to jsou naše peníze. cnn.iprima.cz/babis-nejsme-kol

🐦🔗: twitter.com/nerudovad/status/1

RT @pavelvond@twitter.com

.@vonpecka@twitter.com z @PiratskaStrana@twitter.com/@GreensEFA pro @Radiozurnal1@twitter.com/@CRoPlus: Evropská komise v podstatě potvrdila to, co my jsme říkali od začátku. Teď je to tedy z úst nezávislé právní autority, která jasně řekla, že @AndrejBabis@twitter.com je ve střetu zájmů a dotace čerpal nelegálně twitter.com/gurycovakris/statu

🐦🔗: twitter.com/pavelvond/status/1

.@EU_Commission@twitter.com má vážné obavy o demokracii a respektování zásad právního státu v Polsku. Obrátila se proto na Evropský soudní dvůr. Napadá sadu více než třiceti zákonů, které zasahují do celé struktury soudního systému. 🇵🇱 denikreferendum.cz/clanek/3259

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The Commission's proposal for a regulation on creates a legal basis to implement biometric mass surveillance in EU Member States.

While Pirate MEPs welcome some restrictions in the text, indiscriminate surveillance systems must be fully banned!

More: european-pirateparty.eu/pirate

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

Z evropského Fondu spravedlivé transformace může Česko dostat až 43 miliard Kč. Peníze jsou určeny pro regiony, které jsou v současné chvíli závislé na silně znečišťujícím průmyslu. 🏴peertube.european-pirates.eu/v

RT @EuropeanPirates@twitter.com