Show newer

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Today, the Home Affairs Committee of the @Europarl_EN@twitter.com approved Pirate Party MEP Patrick Breyer's draft report on the .

@echo_pbreyer@twitter.com advocates for new online rules for that respect our fundamental rights.

➡️ More: european-pirateparty.eu/dsa-pi

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

Jihomoravské tornádo vstoupí do dějin jako okamžik, kdy se česká veřejnost semkla. Tváří v tvář katastrofě jdou názorové rozdíly vždycky stranou. Dokážeme se sjednotit i k řešení dlouhodobých dopadů klimatické změny? denikreferendum.cz/clanek/3289

RT @ZdenekHrib@twitter.com

@PotuckovaLucie@twitter.com To je ovšem velký posun, že se Vás aspoň zeptali předem. Nám tady v Praze oblejzá premiér naše městské domovy pro seniory a hraje si tam v pracovní době předvolební ping pong. 🏓 V našem případě se ale neobtěžoval ani informovat zřizovatele, natož se zeptat, jestli může přijet.

🐦🔗: twitter.com/ZdenekHrib/status/

RT @PotuckovaLucie@twitter.com

Tak se ke mně chtějí prijet blejsknout KD z MMR a AS z MF. Prý že máme krásný projekt z IROP. Nene, děvenky, sami jsme jako obec postavili, sami jsme zařídili a děkovat budem pouze EU directissimo. Škola je přes léto zamčená a vetřelce do ní nepouštíme. Foťte se před Penamem.

🐦🔗: twitter.com/PotuckovaLucie/sta

Italská mafie? Pořád velmi závažný problém. Jen s tím rozdílem, že teď se italští mafiáni zaměřili na evropské dotace. A udělali si z EU dojnou krávu. Jak? Koukněte na video. 🇮🇹

Je hezké, že paní ministryně vůbec letí do Bruselu, ale veze zase spíš ostudu. Český plán obnovy je mizerný a chaotický, bez vize a jestli bude schválen, tak až v další řadě. Promarněná příležitost.

RT @alenaschillerov@twitter.com

Je tu NOVÝ týden a já dnes odlétám na dvoudenní jednání Rady Ecofin do Bruselu. Na programu máme jasné priority. S ostatními ministry financí budeme schvalovat celkem 12 národních plánů obnovy ⏩

🐦🔗: twitter.com/alenaschillerov/st

Polsko poslalo k Soudnímu dvoru EU žádost o zrušení předběžného opatření, které nařizuje zastavení těžby v dole , píše dnes list Gazeta Prawna.

According to analysis of Czech Elves group, Czech Party followed by European Union become main target of fake news servers during the ongoing election campaign for Czech parliament.

Míra korupce v Bulharsku je na šílené úrovni. Situací se začalo zabývat dokonce ministerstvo financí Spojených států amerických. EU by měla po vzoru USA na úpadek právního státu a velký vliv oligarchických skupin co nejdříve reagovat. 🆘 mikulas-peksa.eu/bulharsko-vol

RT @ViktorDanek_@twitter.com

❗️Evropská unie právě dosáhla milníku doručených dávek pro 70 % dospělé populace. Celkem 13 zemí EU už v proočkovanosti populace alespoň jednou dávkou předběhlo Spojené státy.

🐦🔗: twitter.com/ViktorDanek_/statu

Maďarský parlament přijal zákon, který zasazuje další ránu zbytkům maďarské demokracie. 🇭🇺 Zákon, který iniciovala strana Fidesz premiéra Orbána, omezuje občanská práva LGBTIQ+. EU musí jednat rázně – Maďarsko by mělo pocítit sankce. 🏴️‍🌈 Více v článku!

RT @AnetaZachova@twitter.com

The ePrivacy derogation adopted by the European Parliament on Tuesday has prompted a heated reaction from EP Vice-president @PiratKolaja@twitter.com (@EuropeanPirates@twitter.com).

euractiv.com/section/politics/

🐦🔗: twitter.com/AnetaZachova/statu

Hungary’s request for grants under the EU's recovery fund won't be endorsed by the EU! European officials told @PoliticoEurope@twitter.com that the Hungarian plan fails to satisfy two of the assessment criteria related to anti-corruption measures.
politico.eu/article/brussels-t

Politické strany mohou v Evropě přerůst v evropské politické strany. Bohužel, zatím jim EU klade mnohé administrativní překážky. To se má ale nyní změnit. S Piráty máme několik podnětů, jak by měla nová pravidla pro tyto strany vypadat. Více v článku! ☑ mikulas-peksa.eu/evropske-poli

RT @MarketkaG@twitter.com

Dozens of journalists and citizens of ended up today in hospitals, because they were not afraid to support love at . It is a shame that government did not protect them, it is a shame that violence goes unpunished. The Church should not be about intolerance.

🐦🔗: twitter.com/MarketkaG/status/1

RT @EuropeanPirates@twitter.com

Right now! PPEU was unanimously accepted as an observer member of the PPI at the PPI General Assembly. @ppinternational@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @NSZ_info@twitter.com

Eurožalobci v akci! Celou stranu věnují dnes Lidové noviny Úřadu evropského veřejného žalobce: agenda a pravomoci nové instituce, profily pověřených žalobců i rozhovory s Petrem Klementem a Pavlem Zemanem.
@EUProsecutor@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/NSZ_info/status/14

RT @Rainmaker1973@twitter.com

This digital model was created for the project of the virtual exhibition "Prague at the time of Charles IV" and shows how the construction of the Charles Bridge took place in the 14th century [source, full video: buff.ly/3nMVxRv] [read more: buff.ly/2Hb81RR]