Show newer

RT @PiratKolaja@twitter.com

Czech PM Andrej Babiš wants to open the treaties and erase the European Parliament, which he describes as a completely useless institution and headquarters of Green fanatics and Pirate fanatics. This is how @RenewEurope@twitter.com wants to renew Europe, @CiolosDacian@twitter.com, @SophieintVeld@twitter.com?

🐦🔗: twitter.com/PiratKolaja/status

RT @Matthijs85@twitter.com

Het Europees Parlement heeft ervoor gestemd om gezichtsherkenning en andere biometrische massasurveillance volledig te verbieden✊ 🇪🇺

Mooi succes voor de Piratenpartij!😃 european-pirateparty.eu/parlia

Sluit je ook aan bitsoffreedom.nl/dossiers/gezi
en word lid lidworden.piratenpartij.nl/✍️

🐦🔗: twitter.com/Matthijs85/status/

Děkujeme za podporu předsedovi @Piratenpartei@twitter.com!

RT @sebulino@twitter.com

I keep my fingers crossed for our colleagues @PiratskaStrana@twitter.com and @PiratIvanBartos@twitter.com!
It‘s already clear that you gained an incredible amount of trust with the people. You demonstrated that it‘s time for change and that there‘s pirates fighting to be the change.
Thank you!

🐦🔗: twitter.com/sebulino/status/14

RT @ondrej_profant@twitter.com

Já už mám odvoleno, a co vy? 😎

Stejně jako i vy, i já mám radost z toho, že v mnohých volebních místech jsou fronty. Doufejme, že z těch výsledků budeme moci mít radost! Věřím v to! 🙂

🐦🔗: twitter.com/ondrej_profant/sta

RT @petrtheczech@twitter.com

Ať už volíš kohokolvek, dnes a zítra hlavně (@JsmeFer@twitter.com) a @zakrouzkujzenu@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/petrtheczech/statu

RT @jan_palascak@twitter.com

Do poslední chvíle všichni straší piráty a Jedna věc ty lidi spojuje, jsou to staré struktury, lidi, kteří se bojí své minulosti. To je nejlepší důvod jít volit budoucnost @PiratskaStrana@twitter.com @STANcz@twitter.com @PiratIvanBartos@twitter.com @Vit_Rakusan@twitter.com . Je čas na změnu, pojďme a udělejme ji 🇨🇿✌️

🐦🔗: twitter.com/jan_palascak/statu

RT @DzamilaStehlik@twitter.com

Voliči Zelených vždy touží volit srdcem. V těchto dějinných volbách má smysl volit hlavou a hlasovat pro
@PiratskaStrana@twitter.com a @STANcz@twitter.com. Mají propracovaný zelený program,umí čerpat eurofondy. Škoda každého "zeleného" hlasu, který nepodpoří jeden z demobloků. Bude dárkem pro Babiše!

🐦🔗: twitter.com/DzamilaStehlik/sta

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Ivan Bartoš byl v Evropském parlamentu řešit problematiku daňových rájů. Tento týden se ukázalo, proč to pana premiéra tak rozčiluje a proč by Evropský parlament rád zrušil. To už by nebyly zámečky ve Francii.

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

Děkujeme za podporu!

RT @JanyskaPetr@twitter.com

Poslední komentář před volbami. Hlavním úkolem je odstavit AB od moci, to je jasné. Jasné by ale mělo být i nevrátit poměry, které AB zrodily. Obě koalice nejsou to samé, ani z hlediska proevropskosti, ani sociál. citlivosti. PiRSTAN jsou modernější.
denikreferendum.cz/clanek/3319

🐦🔗: twitter.com/JanyskaPetr/status

Jako člen českého parlamentu a potom evropského jsem měl možnost všimnout si jednoho rozdílu – zastoupení žen a mužů je v Evropě nápadně vyrovnanější v porovnání s Českem.

Hlasovat budu v Ústeckém kraji a podpořím 4 ženy, jejichž práce si vážím.

Evropský parlament dnes jednal o kauze Pandora Papers. Co je největší problém tohodle skandálu? Že ti lidé, kteří měli dohlížet na hlídání pravidel ohledně daní, popřípadě je vytvářet, tak právě tito lidé pravidla ve velkém porušovali.

RT @ViktorDanek_@twitter.com

Česká republika znovu na pranýři Evropského parlamentu v souvislosti s Andrejem Babišem. Tentokrát kvůli jeho zapojení do kauzy Pandora Papers. Jméno českého premiéra se v debatě objevovalo zdaleka nejčastěji.

Tady je výběr několika citací, které zazněly: (1/12)

🐦🔗: twitter.com/ViktorDanek_/statu

RT @JiriPehe@twitter.com

Francouzští novináři: Babiš s transakcemi v daňových rájích pokračoval i po svém vstupu do politiky | iROZHLAS - spolehlivé zprávy irozhlas.cz/zpravy-domov/andre

🐦🔗: twitter.com/JiriPehe/status/14

RT @EuropeanPirates@twitter.com

@echo_pbreyer@twitter.com @PiratKolaja@twitter.com 📝 Sign the petition to once and for all & : reclaimyourface.eu/ @ReclaimYourFace@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st

RT @EuropeanPirates@twitter.com

The EU Parliament adopted a report on () in criminal law.

🎉 For the first time, the EP speaks out collectively against .

Pirate Party MEPs @echo_pbreyer@twitter.com & @PiratKolaja@twitter.com now want to see a ban!

➡️ More: european-pirateparty.eu/parlia

🐦🔗: twitter.com/EuropeanPirates/st