Show newer

Ten den cítil předseda pražského hnutí ANO potřebu sdělit světu zásadní informaci.

RT @oprokop@twitter.com

@SkutecnyM@twitter.com @ZdenekHrib@twitter.com @Adam_Scheinherr@twitter.com @KarelHavlicek_@twitter.com @alenaschillerov@twitter.com V hnutí ANO si kokain do ritniho otvoru nedáváme.

🐦🔗: twitter.com/oprokop/status/153

RT @sssirda@twitter.com

Pokud vám vadí, že jsou v demokratickém bloku lumpové a kritizujete to, tak to zároveň neznamená, že fandíte Babišovi.

I demoblok bude mít své velké průsery.

Musíme je kritizovat a nikoliv relativizovat stylem: „ale, ale… Babiiiš!“

🐦🔗: twitter.com/sssirda/status/153

Plzeňské chapadlo?

Hlubuček tvrdí, že s Redlem ho seznámili @Pospisil_Jiri@twitter.com a Fremr (oba politicky vyrostli v plzeňské ODS, pojí je blízké vazby). Redl má trvalé bydliště v Plzni v domě sponzora ODS. Redl byl zachycen v odposleších, jak říká Fremrovi, že v Praze můžou krást.

RT @FrantaNejedly@twitter.com

Mějme na paměti, že Krejčíř není jenom nějaký podvodník páchající hospodářskou kriminalitu. Vzpomeňme si, co byl schopen dělat v Jižní Africe. Že neměli politici STAN problém se stýkat s člověkem, kterého media označují za jeho dříve nejbližšího spojence, je absolutní extrém.

🐦🔗: twitter.com/FrantaNejedly/stat

RT @JanyskaPetr@twitter.com

Nesdílím pohled, teď vévodící na soc. sítích, že kauza Hlubuček ukázala, že všichni politici a strany jsou zkorumpovaní. "Praha sobě" si stojí dobře, stejně tak Piráti. Žádné skandály, je to nová krev. Buďme racionálnější a nesnižme se na stejný level, jako bulvár nebo SPD s ANO.

🐦🔗: twitter.com/JanyskaPetr/status

RT @eurovCesku@twitter.com

Už jste někdy od politiků slyšeli, že "příjmeme , až to pro nás bude výhodné?" Pokud to myslí vážně, podpoří iniciativu pro jmenování národního kordinátora pro zavedení €, který vyčíslí, kdy to bude. Tato pozice na @MinFinCZ@twitter.com je od roku 2017 neobsazená.
Souhlasíte?

🐦🔗: twitter.com/eurovCesku/status/

RT @ZdenekHrib@twitter.com

Na místě @ODS_Praha@twitter.com bych v kauze Hlubuček pokorně mlčel. Sama ODS totiž v roce 2012 za primátora Svobody přijala půl milionu jako sponzorský dar od rodiny Redlů. To bylo už dávno po tom, kdy "Míša" Redl prokazatelně kšeftoval s mafiánem Krejčířem.
hlidacstatu.cz/Osoba/Sponzorin

🐦🔗: twitter.com/ZdenekHrib/status/

RT @faktaoklimatu@twitter.com

Jak může vypadat, když se řekne “extrémní srážky”?
Za 24 hodin spadlo v indickém Mawsynramu (nejvíce vlhké místo na světě) 1003.6 mm srážek. Tedy 1003.6 l / m2 během jednoho dne 🤯
Pro představu, český ROČNÍ průměr srážek je 600 - 700 mm. twitter.com/US_Stormwatch/stat

🐦🔗: twitter.com/faktaoklimatu/stat

RT @PrahaSpolu@twitter.com

Naše koalice stojí za @Pospisil_Jiri@twitter.com. To, že jeho pravá ruka a volební manažer @TOP09Praha@twitter.com je Jiří Freml, který byl odsouzen za napadení i křivé obvinění a pan Redl mu říkal, že v Praze můžou krást, není vina pana Pospíšila, ale primátora Hřiba, který by měl okamžitě odstoupit.

🐦🔗: twitter.com/PrahaSpolu/status/

Rada EU ministrů financí s @Zbynek_Stanjura@twitter.com (ODS) odsouhlasila €36 mil pro polskou vládu, ačkoliv vládní PiS pokračuje v likvidaci právního státu.

Vážně připadá politikům za ODS správné posílat evropské peníze autoritářům? Nebo kamarádíčkování mezi konzervativci vyhrává?

RT @ppinternational@twitter.com

The 2022 Pirate Security Conference is about to kick off (10 AM CEST).

If you're in Prague, do stop by at the Smíchov Impact Hub (Drtinova 10). If not, watch the stream at events.pirate-secon.net/stream

All current information at its event page here: facebook.com/events/2264083380

🐦🔗: twitter.com/ppinternational/st

RT @_Takakun@twitter.com

@PirateSecon@twitter.com in Prag läuft. Nach der Begrüßung durch @AlexKohler1@twitter.com und Oberbürgermeister von Prag. Kommt jetzt der erste Vortag von @vonpecka@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/_Takakun/status/15

by nám zajistilo větší jistoty v současném světě, který zmítá krize za krizí. A uvědmouje si to stále víc a víc Čechů – nyní by euro chtělo 44 procent obyvatel, což je o 11 procentních bodů více než loni. 🖤

Gabčík, Kubiš, Valčík, Bublík, Opálka, Hrubý a Švarc. Po dlouhém boji v kostele sv. Cyrila a Metoděje podlehli přesile 800 nacistických vojáků. Dnes je tomu právě 80 let. Jejich odvaha bojovat proti opravdovému nacismu a heslo „Nikdy se nevzdáme“ by nás měly provázet i dnes.

RT @PrahaSpolu@twitter.com

Proti korupci se musí bojovat. Proto jsme přizvali do týmu kamaráda a novináře @HonzaPalicka@twitter.com, který nám bude pomáhat nastavit dozorové procesy na magistrátu. Kdo jiný, než člověk, který neviděl, že kámoš na bytě znásilňuje holky. Takovou bystrost umíme ocenit.

RT @PrahaSpolu@twitter.com

Nelíbí se nám, že pan Scheinherr spolupracoval s policií a nezmařili vyšetřování a sběr nezpochybnitelných důkazů a rozplétání korupční chobotnice. Ohrozil tak kolegy na magistrátu a poskytl policii pro jejich práci ty nejlepší podmínky. Nepřijatelné! Konfident! twitter.com/ODS_Praha/status/1

Show older