Show newer

RT @JsmeFer@twitter.com

Tomu říkáme argumentační nouze. Policii pro rodinu zbyl už jen...incest. Všimněte si prosím, že z jejich rétoriky zmizelo šíření dezinformace o "rodič 1, rodič 2", protože jak upozornila americká administrativa, jedná se o jeden z dezinformačních narativů diktátora Putina. Více👇

🐦🔗: twitter.com/JsmeFer/status/155

RT @AG_KOMBB@twitter.com

Mitglieder des Europäischen Parlaments, einschließlich des Piraten-Abgeordneten @vonpecka@twitter.com, gründen eine parteiübergreifende Gruppe zur des persönlichen Konsums von :

european-pirateparty.eu/member via @EuropeanPirates@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/AG_KOMBB/status/15

RT @ZdenekHrib@twitter.com

@BlanikZ@twitter.com Nechci, aby se Praha vracela do minulosti. Pražané si zaslouží, aby byla moderním svobodomyslným západním městem. Proto jedině Piráty. 🙂👍

🐦🔗: twitter.com/ZdenekHrib/status/

Dnes je den Romského Holokaustu.

Před 78 lety, v noci z 2. na 3. srpna 1944, bylo v Osvětimi zavražděno skoro 3000 lidí, hlavně žen a dětí. Řada z nich tam byla deportována z území tehdejšího Protektorátu Čechy a Morava.

Neměli bychom zapomínat.

RT @AlexandrMitrofa@twitter.com

Současná debata o manželství pro všechny znovu ukázala, jak nebezpečný inkviziční potenciál mají bigotní věřící a jak málo se liší od fanatických komunistů.
Dvě metly lidstva.

🐦🔗: twitter.com/AlexandrMitrofa/st

RT @PiratKolaja@twitter.com

Konference předsedů politických skupin Evropského parlamentu odsoudila rasistický projev maďarského premiéra Orbána o "míšení ras". Údajně s tímto odsouzením nesouhlasila @ecrgroup@twitter.com, jejíž součástí je @ODScz@twitter.com. Pokud se to potvrdí, považuji to za skandální. euractiv.com/section/non-discr

🐦🔗: twitter.com/PiratKolaja/status

RT @enkocz@twitter.com

Názor Jiřího Pehe: Vládě vedené Petrem Fialou hrozí, že skončí jako čtyři z pěti předchozích vlád, kterým dominovala ODS. Můžou za to chyby, které ji už v minulosti stáhly dolů a které nyní začala opakovat. denikn.cz/931719/ods-opakuje-s

🐦🔗: twitter.com/enkocz/status/1554

RT @AnonOpsSE@twitter.com

Hey @RussianEmbassy@twitter.com, here's a fancy avatar we made for you!

🐦🔗: twitter.com/AnonOpsSE/status/1

RT @AG_KOMBB@twitter.com

Die @EuropeanPirates@twitter.com fordern, dass wieder anfängt eigene elektron. Chips zu produzieren!

Zwar können wir hierzulande neuartige Geräte entwickeln, müssen aber die dafür nötigen Chips meistens aus importieren. Das muss sich ändern!

european-pirateparty.eu/europe

🐦🔗: twitter.com/AG_KOMBB/status/15

Důvodová zpráva k návrhu na zakotvení manželství jako svazku muže a ženy uvádí argumenty ze studií, jejichž závěry jsou přesně opačné. A cituje z textů Aliance pro rodinu.

To je fakt dno. Konzervy si už se svým nesmyslným návrhem ani nedají pořádnou práci.

RT @LukHoffer@twitter.com

Zde je 10-letý graf evropských měn vůči euru. Trend je jasný (oslabení o 30-40%), pouze česká koruna a chorvatská kuna jsou na tom +- stejně jako před 10 lety.
Nejvyšší čas vstoupit do ERM II a přijmout euro.. 🙏@P_Fiala@twitter.com
@eurovCesku@twitter.com @proeurocz@twitter.com @VoltCzechia@twitter.com @PulseofEuropeCZ@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/LukHoffer/status/1

RT @PiratskaStrana@twitter.com

Jak vypadá práce v Senátu? To popsala @adela_sipova@twitter.com senátorka za Piráty. Senát navenek možná působí jako velmi vážná instituce, ale realita je tak trochu jiná. Plácání po ramenou a zdrobněliny jsou na denním pořádku.

seznamzpravy.cz/clanek/domaci-

🐦🔗: twitter.com/PiratskaStrana/sta

RT @lukas_prchal@twitter.com

@ruzickapavel70@twitter.com @vonpecka@twitter.com @ProkopVodrazka@twitter.com Dobrý den, pane poslanče. Je to samozřejmě Vaše věc, ale možná byste si mohl odpustit ty urážky. Nechci radit. A že někteří čtenáři mohou mít z Vaší odpovědi úsměv na rtech, asi nebude způsobené novinářem.

🐦🔗: twitter.com/lukas_prchal/statu

RT @PrahaSpolu@twitter.com

Naše pražská kandidátka je pro příznivce tradiční rodiny tou pravou volbou! Volte SPOLU!

🐦🔗: twitter.com/PrahaSpolu/status/

RT @adam_trun@twitter.com

Když jsme u toho ústavního zakotvování 🏳️‍🌈...
Jste pro ústavně ukotvit naše členství v EU? 🇪🇺